Maastricht magazine >
make-up

Een witte Clinique lach

Een witte Clinique lach

Jarenlang was Clinique mijn favoriet. Het driestappenplan mijn ding. Ook de deodorant en Nude lipstick. Door de jaren heen is Clinique verdrongen van de badkamertafel. Maar nu terug!

Plastische chirurgie staat ver van mijn bed. Ik hou van natuurlijk, met zo nu en dan een uitspatting. Een knalrode mond, al is het maar omdat rood je tanden zo wit doet lijken. Vorige jaar ook maar eens aan Mardge van Pascaud, mijn heldin op het gebied tussen reguliere gezichtsverzorging en plastische chirurgie, advies gevraagd. Moest ik niet toch eens langzaam de volgende stap overwegen? Met mijn mimiek maak ik geen schijn van kans, zegt zij. ‘Die rimpels zitten er zo weer in, je bent te expressief.’ En dat vind ik eigenlijk best leuk. Dus kom ik nog steeds, maar minder vaak dan gewenst, bij Pascaud om mijn huid te pamperen. Net iets meer beauty force dan bij een reguliere gezichtbehandeling, net iets natuurlijker dan de next step. En dus met mimiek! En daar hou ik van, want mimiek staat gelijk aan ervaring, emotie, beleving. Mimiek staat voor leven.

Artikel begint onder de advertentie

Maar met mijn mimiek wil ik er wel graag goed uitzien. Zo vind ik witte tanden prachtig. Een symbool van jeugdigheid en maken bovendien een stuk jonger. Toch ben ik ook geen fan van bleachen. Ja, ik weet het. De behandelingen van tegenwoordig zijn heus verantwoord en schaden je gebit niet. En toch waag ik de gok niet. Te blij met mijn gebit. Blij word ik van de Lip Collection for a Brighter Smile van Clinique. Deze serie lippenstift bestaat uit zeven bestaande tinten en belooft een glimlach die minstens één kleurnuance lichter is. Ze komen in verschillende versies. Vier kleuren als High Impact Lip Colour, twee in Butter Shine en mijn favoriet Nude als Long Last Lipstick.

De High Impact lipstick heeft hydraterende eigenschappen, loopt niet uit en zorgt voor bescherming tegen de zon. Buttershine is het resultaat van een huwelijk tussen gloss en lippenstift. En de Long Last Lipstick blijft eeuwig lang op je lippen zitten. De lippensticks kosten net iets minder dan 20 euro.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *