Maastricht magazine >
make-up

Dimensions van Chanel doet alles

Dimensions van Chanel doet alles
Artikel begint onder de advertentie

Ik ben niet zo van de Chanel mascara’s. Tot nu althans. Want ik heb de nieuwste telg in de Chanel familie ontmoet. Dimensions van is mijn nieuwe bestie. Zwarte, volle, lange en gekrulde wimpers dankzij een mascara die zoveel ‘alles’ voor je doet.

Dimensions verlengt, krult en verzorgt

Loopt de wereld weg met de mascara’s van Chanel, was ik nooit zo’n fan. Dat was, want nu heb ik Dimensions ontdekt. Ik vroeg de vrouw in de parfumerie in Maastricht wat de mascara voor je doet. Haar antwoord was helder: ‘Alles!’ Yeah right, met mijn mini wimpers pakt de belofte nogal eens anders uit.

De belofte en het bewijs van Chanel

Dimensions werkt. Ik hou van het normale borsteltje. Teveel mascara’s tegenwoordig met ingewikkelde borsteltjes en hele handleidingen hoe te smeren en te strijken. Dimensions heeft geen handleiding nodig. Geeft je wimpers volume, maakt ze langer en ook nog een krul. En dat dus met 1 of 2 simpele laagjes. Daarbij heeft de mascara verzorgende bestandsdelen, hetgeen op z’n minst zorgt voor behoud – als het al geen boost is op de weg naar nog gezondere wimpers. Wellicht wordt het nog iets met die wimpers van mij.

Of je deze wil? Ja dus! Je kunt vast zelf wel verzinnen waar je een Chanel make-up verkooppunt vindt!

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *