Maastricht magazine >
make-up

Paradoxal en gothic manicure

Paradoxal en gothic manicure

Het is de verwachting dat Chanel ook deze winter op nagellakgebied scoort. Kwam het merk deze zomer met een te hebben pink en niet te missen blauwachtige groen. Ook de koraal was snel uitverkocht. De flesjes geprijsd, de kleuren subliem. Bovendien blijft de nagellak zitten. Hoewel dat eigenlijk overbodig is, want met al die kleuren wil je blijven lakken.

Artikel begint onder de advertentie

Op de catwalk veel nude. Kleding in verschillende tinten beige en crème, maar ook op de nagels. Chanel gaat met de nieuwe kleur Paradoxal een stapje verder. Een paarse lak met glinstering. Deze zorgt ervoor dat de gelakte nagel er geen seconde hetzelfde uitziet. Het lijkt haast alsof de nagellak steeds van kleur verandert. Hebben? Begin maar alvast naar de winkel te sprinten! De kleur is het waard en het is niet onwaarschijnlijk dat Chanel net als deze zomer de verkooppunten maar gelimiteerd bevoorraad en er dus een ware run ontstaat.

Verder komt Chanel met wel een hele vreemde kleurencombi. Waren we net een beetje af van de verschrikkelijke, passé French manicure, presenteert Chanel met een soortachtige gothic variant. Dramatisch! Gouden nagels, met de glinstering die ook de kleur Paradoxal kenmerkt, maar dan voorzien van een zwart randje à la French manicure in omgekeerde versie. Call it gothic manicure! Of gewoon nagels met vieze zwarte randen à la Chanel 2010.

Zelf een omgekeerde French manicure creëren met Chanel? Overweeg liever de Paradoxal. Eigenwijs? Kies dan voor Gold Lamé als basiskleur. Daarover de Illusion d’Or en dan de witte randjes van de French manicure in Black Velvet.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *