Maastricht magazine >

 
make-up

Perfecte nepwimper van Inglot Cosmetics

Ben dol op echte feestjes. Van die feestjes waarvoor je jezelf in het gareel gooit. En ik ben dol op Mac-achtige concepten. En dus is het een cadeautje om bij Frances van Inglot Cosmetics op de Van Baerlestraat achter de kaptafel te schuiven voor een natural look met nepwimper. De look die ik voor ogen heb voor bij mijn Roland Mouret die ik naar het AmsterdamDiner draag.

Het is mijn eerste bezoek aan Inglot Cosmetics en ik ben meteen enthousiast. De winkel in Amsterdam is ruim opgezet en er hangt een prettige sfeer. Niets van de hysterie die soms met nagellakjes en pigmentjes gepaard gaat. Daar komt bij dat Frances, die mij opmaakt, mijn vertrouwen wekt. Enkel al doordat ze met vraag en antwoord duidelijk maakt dat ze me begrijpt. We gaan voor eenvoud, maar wel voor voldoende basis om ook de kleine uurtjes te trotseren.

Frances begint met mijn ogen en vertelt ondertussen over Inglot. Zo kom ik te weten dat Inglot 25 jaar geleden is opgericht door een chemicus. Streven van de jonge Wojtek Inglot was om producten te produceren van hoge kwaliteit tegen billijke prijzen. Met nagellak werd het merk groot. Nu is het geroemd vanwege het unieke Freedom systeem dat volop mixen en matchen van producten en kleuren in één palet mogelijk maakt. De prijzen zijn na 25 jaar nog steeds billijk met iets meer dan 10 euro voor een lipstick. Een lipstick die Frances pas opbrengt nadat ze achtereenvolgens ogen, gezicht en wenkbrauwen heeft opgemaakt. Bewust heeft ze gekozen om zonder gekleurde oogschaduw te werken. Bewust niets van highlighter of rouge. Keeping it plain & simple. Enkel wat kleur voor de lippen. Een rode lipstick die bewijst dat het merk kwalitatief hoogwaardig is.

Inglot_lipsticks Inglot_oogschaduw

Onderdeel van het Freedom systeem: lipstick en oogschaduw in talrijke kleuren.

Het resultaat? Party ready. Een make-up die matcht bij mijn jurk van Roland Mouret van PL-Line. In het gareel voor de AmsterdamDiner. Een feestje! Met dank aan Inglot Cosmetics voor heel veel complimenten. Vooral die rode lippen met mijn beugel een succes!

Links (in vest en top van COS) met Frances van Inglot, in het midden een totaalbeeld van mijn look (jurk Roland Mouret, clutch Viktor & Rolf, schoenen Salvatore Ferragamo) en rechts op het feestje met Isa Hoes (jurk Jan Taminiau).

Foto boven: één perfecte nepwimper van Inglot

De flagship store van Inglot is gelegen aan de Van Baerlestraat 8 in Amsterdam. Scroll naar beneden voor de overige verkoopadressen. Lekker muziekje trouwens!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *