Maastricht magazine >
make-up

Sun glow en Phenomen eyes

Sun glow en Phenomen eyes

Echt dik in de make-up zie je me niet vaak, hoewel ik in de winter toch met iets meer regelmaat naar de kwast grijp. In voorbereiding op de blanke huid die met de winter gepaard gaat, want van de zonnebank ben ik ook niet echt, onlangs een bezoekje aan Mignonne om basics aan te vullen. Het is de nieuwe make-up lijn van Sisley waarop mijn oog valt.

Artikel begint onder de advertentie

Zoals ik mijn kleding jaren draag, zo ben ik ook redelijk trouw aan mijn beautyproducten. Toch stap ik naar buiten zonder de Terracotta van Guerlain. In plaats daarvan een product van Sisley. Is Sisley bekend als speler op het gebied van huidverzorging, gebruik van de Sun glow leert dat het product net iets minder én daarmee juist meer doet dan de Terracotta van Guerlain. Het product heeft een iets meer ingetogen karakter, daarmee de kwaliteiten lastig te benoemen. Je huid ziet er in ieder geval net iets levendiger uit. Voor iedereen die niet dol is op make-up een aanrader, voor anderen juist de geweldige finishing touch.

En niet alleen de Terracotta is onderhevig aan verandering. Zo neem ik op het vliegveld een mascara van Givenchy mee als mijn favoriet van Clarins blijkt te zijn uitverkocht. Het borsteltje is even wennen. Maar nu ben ik nooit meteen enthousiast over een nieuwe mascacra. Maar wanneer eenmaal gewend, ben ik over. Nu ja, dat is op niet regenachtige dagen. Want doordat de mascara verlengt tot in de hemel, lijkt deze ook sneller te vlekken. Toch apart, dat je het zwart bijna op je voorhoofd hebt staan en niemand even iets tegen je zegt, bedankt nog!

Sisley sun glow

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *