Maastricht magazine >
beautymake-up

Mij en mezelf tijd met OPI Infinite Shine

Mij en mezelf tijd met OPI Infinite Shine

Na drie dagen Kerst wel even klaar met eten en drinken. Tijd om mezelf op te lappen. En dat begint bij mijn handen met het Gel Effects Duo Pack van OPI Infinite Shine.

Artikel begint onder de advertentie

Waarom ik niet van gellak hou

Ik ben niet van de gellak. Natuurlijk is het een voordeel dat de lak meteen droog is en dat deze zelfs de glans behoudt na een dagje strand, maar ik vind gellak ook te gelakt. En zo makkelijk als het is dat je meteen na het lakken je sleutels in je tas kunt zoeken (zonder dat het een catastrofe is voor je vers gelakte nagels), zo veel tijd neemt het in beslag om de gellak te verwijderen. Bovendien wordt de kwaliteit van je nagels niet beter van al die gellak.

Je toch laten verleiden tot een gellak

Onlangs liet ik me bij de Luxury Floor toch verleiden tot een gellak. Misschien omdat je soms ook voor verandering moet durven gaan. Van je geloof moet durven afvallen. En ja, ik was er de eerste dagen absoluut blij mee. Totdat in de tweede week opeens drie nagels afbraken (ik denk dat gellak mijn nagels simpelweg te hard maakt) en het de hoogste tijd was voor een manicure voor de looks. Ik ging naar een nagelsalon in Maastricht die ik nog niet eerder had geprobeerd. Ik besloot de vrouw te laten begaan toen ze de gellak van mijn nagels afvijlde… En nu hebben mijn nagels het zwaar.

Van een vriendin krijg ik Duo Pack van OPI

Eén van mijn lieve vriendinnetjes vraagt of ik gek geworden bent. Ze verbiedt me ooit nog aan de gellak te gaan. Zegt dat ik absoluut zelf mijn nagels wil doen en wel met OPI Infinite Shine. Ik knik en denk: ‘Het zal wel.’ De volgende dag staat haar dochter bij mij op de stoep met een cadeautje. Dan herinner ik me de Infinite Shine op mijn tenen deze zomer. Ik ontdekte deze nagellak bij The Spa in Maastricht en zette de trend door bij Soap in Amsterdam. Het Duo Pack maakt deel uit van deze lijn.

Wat ik doe met mijn Duo Pack

Het Duo Pack van OPI bestaat uit een primer (stap 1) en een gloss (stap 3). Het is de bedoeling dat je zelf (stap 2) een kleurtje toevoegt uit de Infinite Shine kleurrevolutie. De belofte is dat je dan nagels hebt met een geleffect (die glans dus), maar dan zonder je nagels te beschadigen of het eeuwige weken om de gellak te verwijderen. Op aanraden van de vriendin sla ik stap 2 over. Ik combineer stap 1 met 3. Ze heeft gelijk. Mijn nagels zien er verzorgd en natuurlijk uit. Zodra de schade van mijn gellak avontuur en het eraf vijlen is hersteld, zal ik het resultaat wellicht zelfs delen. Weet ook zeker dat dit setje nog wel vaker gaat terugkomen in combinatie met stap 2 voor een vrolijke, gekleurde twist.

Kortom

Dank lief vriendinnetje voor dit fijne cadeautje. En ja, jij wil de Infinte Shine van OPI ook! Omdat je geen fan bent van gellak, omdat je keurig verzorgde nagels wilt of omdat je wel wat ik en mezelf tijd kunt gebruiken!

Infinite Shine OPI duo1

Foto’s geleend van trendnet.is

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *