Maastricht magazine >
beauty

Nagels als een Bondgirl met OPI

Nagels als een Bondgirl met OPI

Na cartoons als Spiderman en Minnie Mouse laat OPI zich nu inspireren door gewone films. Nou ja, gewoon. James Bond films behoren toch tot de bekendste actiefilms ter wereld. Zeg ‘007’ of ‘shaken, not stirred’, en iedereen weet waar je het over hebt. Om de vijftigste verjaardag van de iconische geheim agent te vieren lanceert OPI de kerstcollectie Skyfall, vernoemd naar de jonste Bond film die morgen in première gaat in ons land. Met glamour en gevaar als uitgangspunt omvat de collectie de nodige glitterlakjes en metallics, aangevuld met lak in de rijke kleuren van edelstenen. Geheime wapen van de collectie is ‘The Man with the Golden Gun’. Een top coat van achttien karaats goud in een opvallend shiny flesje. Dit goedje tovert spectaculaire gouden flakes op je nagels.

Artikel begint onder de advertentie

Stiekem droomt iedere vrouw ervan om Bond girl te zijn. Vond Joy afgelopen zomer nog de perfecte Bond-bikini, dankzij OPI kopieër je de look van Bond Girl Bérénice Marlohe. Zij draagt in de film twee lakjes uit de Skyfall collectie. Op haar nagels draagt ze een donkere bruinrode lak die – hoe verrassend – ook weer Skyfall heet. Maar het bijzondere van deze manicure zit aan de onderkant van de nagel. Deze is namelijk gelakt met een gouden glitternagellak, GoldenEye.

OPISkyfallNailpolish   OPI-Skyfall-James-Bond-Collection   OPI-TheManWithTheGoldenGun

Links de twaalf limited edition lakjes, in het midden Bérénice Marlohe met haar manicure-de-luxe en rechts de topcoat van echt goud.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van OPI.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *