Maastricht magazine >

 
beautymake-up

No Mascara Mascara van Perricone MD

No Mascara Mascara van Perricone MD

De naam No Mascara Mascara vind ik geniaal. Komt bij dat ik fan ben van de no make-up producten van Dr. Perricone. Nou ja, in ieder geval van die te fijne Face Finishing Moisturizing Tint. Let’s review the No Mascara Mascara.

Longer, fuller lashes met Perricone No Mascara Mascara

Perricone MD schrijft de No Mascara Mascara de volgende eigenschappen toe: langere, dikkere en meer gelifte wimpers. Hoe? Door de wimpers te voeden, conditionen en versterken. Daarbij bezit de No Mascara Mascara de eigenschap om de kleur van de wimpers aan te passen aan jouw gelaat, waardoor de perfect match met jouw oogkleur ontstaat. Dat automatisch matchen van de kleur hebben we eerder gehoord, want ook de Perricone Face Finishing Moisturizing Tint die ik eerder bij Babbasu kocht, past zich moeiteloos aan. Het is één van de redenen dat ik de Face Crème roem.

2-in-1 lash treatment

De No Mascara Mascara claimt serum en mascara in één te zijn. Er zijn echter enkele beautyblogs die dit in twijfel trekken. Zo schrijft één blog dat de kwaliteit de wimpers te laten groeien niet onderbouwd is, terwijl anderen de mascara juist om deze eigenschap roemen. Ondertussen krijgt de mascara meerdere likes vanwege de no-fragrance, de power om je wimpers te volumizen en omdat de mascara makkelijk te verwijderen is. Alleen die laatste maakt me al blij. Negatief? Sommigen beautybloggers vinden de mascara nog teveel mascara. Ook lees ik ergens dat de mascara lang nat blijft. Het niet volledig uitharden, wordt door anderen juist weer als een pluspunt gezien. Ik vertrouw op het advies van Babassu en besluit de mascara te kopen. Volgens hen is de mascara is geniaal. En ja, tot nu toe hebben ze altijd gelijk.

Wat ik vind van de No Mascara Mascara

Ik heb de mascara van Perricone MD pas net gekocht. Mijn beautyreview is dus niet geschreven op basis van uitgebreid gebruik. Dat maakt mij ook niet uit, want ik ben nu eenmaal geen beauty-freak. Niet voor niets maakte ik dit jaar zelfs een lijstje met beauty voornemens. Maar na net als vorig jaar deze zomer met nepwimpers (als in wimperextensions) door het leven te zijn gegaan, vind ik het weer heerlijk om in mijn ogen te kunnen wrijven (iets dat met wimperextensions een no-go is). Ik zal echter het make-uploze bestaan wel missen. Met de No Mascara Mascara heb ik het beste van twee werelden. Wanneer mijn ogen schoon zijn (wat dus heel gemakkelijk gaat met de mascara van Perricone), kan ik heerlijk in mijn ogen wrijven. En overdag blijf ik dankzij het feit dat de mascara de kleur aan je gelaat aanpast, dat gevoel behouden van geen make-up. Ik zeg: HOERA!

Schermafbeelding 2015-09-19 om 08.54.57

Ik kocht mijn No Mascara Mascara bij Babassu. Het is het fijnste beauty pretpark van Nederland.

Zie ook

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *