Maastricht magazine >
beautyhair

Olaplex redder van haar in nood

Olaplex redder van haar in nood

Olaplex 3 herstelt gebroken zwavelbruggen. Tja, alsof ik weet wat een gebroken zwavelbrug is. Kan me ook niet schelen. Wat wel interessant is, is dat Olaplex werkt. Het haalt de conditie van je haar al met één thuisbehandeling op.

Olaplex 1, 2 en 3

Olaplex 3 maakt deel uit van de Olaplex familie met, je raadt het al, nummer 1 en 2 als familiegenootjes. Nummer 1 en 2 zijn niet voor thuis, die kan je kapper gebruiken om je haar te redden. Nummer 1 bij het oplichten en nummer 2 om je haar na het oplichten een boost te geven. Interessante materie die wereldwijd op beautyblogs wordt omschreven als revolutionair en baanbrekend. Nou ja, dat is als je niet van plan bent om je haar eerst op te lichten om het vervolgens te verven, maar dat terzijde. 

Olaplex 3 is een thuisbehandeling

Je kunt er voor kiezen om nummer 3 van Olaplex aan te schaffen als aanvulling op 1 en 2. Nummer 3 is voor thuis. En ik was vergeten dat ik ‘m had. Maar nu ik ‘m voor een tweede keer heb gebruikt, heb ik het haarproduct definitief in mijn oog. Het ding doet echt iets magisch. Mijn coupe raggenbol zal zich nooit volledig laten temmen, maar het föhnen geeft toch echt een gladder effect. Sterker nog, ik kom direct veel makkelijker door mijn haar heen. Alle knoopjes lijken te zijn verdwenen. De structuur daadwerkelijk verbetert. Deze wil je!

Olaplex is niet goedkoop. Maar het is absoluut de redder in nood voor iedereen die richting blond gaat. Meer weten? Vraag jouw kapper of check out de website. O ja, Olaplex vervangt je shampoo, conditioner of masker niet. Het is een volledig nieuw product en geen vervanger van je huidige haarritueel.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *