Maastricht magazine >

 
beautyskincare

Prodigieux le Parfum: de zon in een flesje

Prodigieux le Parfum: de zon in een flesje

Het comseticamerk Nuxe is bekend van de Huile Prodigieuse; een klassieker én nummer 1 onder de oliën in Frankrijk. Al eerder roemden we de zonnebrandproducten van dit merk. En nu verovert Nuxe de parfummarkt met Prodigieux le Parfum, de geur die zo kenmerkend is voor de cultproducten.

Wie mijn Nuxe visage factor 30 leent, is verkocht. Ook de zonnebrandcrème voor zowel corps als gezicht scoort. Het zijn de eigenschappen van het product in combinatie met de geur die verslavend werken. En die verslaving zit nu ook in een flesje.

Je kunt er in Frankrijk niet omheen. De geur Nuxe Prodigieux le Parfum is groots gelanceerd en voert dit jaar de boventoon. De parfum is verkrijgbaar in een verstuiver van 50 en 100 ml. De geur is minder sterk dan dat de naam parfum doet vermoeden, maar krachtig genoeg om de aandacht te trekken. Hoe vaak kun je op een dag horen dat je lekker ruikt?

Ik vind het gaaf dat een luxe pharmaciemerk de geur van haar verzorgingsproducten vastlegt in een flesje. Een licht zoete, zonnige, vrouwelijke geur. Een geur op basis van o.a. vanille, bergamot, oranjebloesem en kokos. Een geur die je 12 maanden per jaar omhult met zomerse blijheid. 

Je koopt Nuxe Prodigieux le Parfum in de apotheek in Frankrijk. Ook online zijn er genoeg verkooppunten.

Zie ook: Deze zomer smeer ik Nuxe factor 30

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *