Maastricht magazine >
beautymake-up

Roze lippen groene Frog Prince lipstick

Roze lippen groene Frog Prince lipstick

Nog zo’n fijne voor in je schoen. Ja, in die kerstsok mag ook! De Lipstick Queen Frog Prince. Een groene lipstick die op basis van PH je lippen prachtig roze kleurt. Bovendien shiny en long lasting. Want!

Artikel begint onder de advertentie

Ik ben dol op producten die zich aanpassen aan de kleur van je huid. De Perricone MD Face Crème bezit die eigenschap en in navolging ben ik ook fan van No Foundation Foundation Serum SPF 30 van Perricone. Een serum dat z’n kleurtje afstemt op jouw huid. Dezelfde fijne eigenschap, maar dan iets minder sterk, ontdekte ik in SmartTone SPF 50 van Zein Obagi, die ik als laatste stap gebruik als onderdeel van de intensieve Obagi-kuur die ik momenteel onderga (zie blogje over aanvang Zein Obagi huidverberbetering). Deze crème beschermt de huid tegen zonschade en past zich dankzij gepatenteerde variabele kleurkorrels (wat een omschrijving) aan jouw huidskleur aan. De Oclipse Smart Tone SPF 50 van Zein Obagi is daarnaast volgepompt met vitamine C en spannende bestanddelen om de huid te voeden en je die eeuwige, jeugdige uitstraling te geven. Alsof je die niet van nature al hebt?!

Schermafbeelding 2015-12-02 om 08.37.19

De Lipstick Green Frog Prince werkt op basis van PH. Kleurt van groen naar roze. Zelf heb ik de lipstick nog niet geprobeerd. Maar een beetje googelen en paar beautyreviews verder ben ik overtuigd dat dit fijne product een absolute blijerd is!

Je shopt de Lipstick Queen Frog Prince o.a. bij Babassu. Scroll naar beneden voor winkelinformatie.

Meer huidaanpassers

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *