Maastricht magazine >

 
beauty

Shu Uemura alles-in-één Base Mouse

Shu Uemura alles-in-één Base Mouse

Ben dol op Mac-achtige concepten, zoals het Zweedse Face Stockholm en Italiaanse Kiko. Mijn absolute favoriet onder de make-up artiest snoepwinkels is Shu Uemura. Vanwege de uitgebalanseerde Aziatische uitstraling, vanwege de klassieke balancing cleansing oil, de make-up kwasten, de oogschaduws en de manier waarop je wordt bijgestaan in je keuze. Vergeet ik bijna de foundations van dit merk. En nu kan ik niet wachten op de komst van de BB UV Under Base Mousse.

Het product is een doorvertaling van de succesvolle BB producten en de huidige bestseller Shu Uemura’s UV Under Base Mousse. BB staat voor ‘blemish balms’ en duidt op producten die zowel verzorgen als opmaken. Producten die meerdere functies vervullen, zoals hydrateren, beschermen, verzorgen en camoufleren.

De BB UV Under Base Mousse is licht en combineert de eigenschappen van BB producten met UV bescherming. Het gaat oneffenheden te lijf en pakt grove porieën aan. Bovendien egaliseert het de huidskleur en werkt het als een primer. Teveel om op te noemen? Je kunt het gebruiken onder je foundation of single. Precies zoals jij het graag hebt of zoals je humeur staat.

BB UV Under Base Mousse Shu Uemura

De mouse is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten

Je vindt Shu Uemura in het Magna Plaza in Amsterdam en in Antwerpen aan de Huidevettersstraat.

Foto boven: de huidige bestseller UV Under Base

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *