Maastricht magazine >
skincare

Advanced Night Repair van Estée Lauder

Advanced Night Repair van Estée Lauder

Vroeger vond ik de producten van Estée Lauder over geparfumeerd. De vele advertenties voor het befaamde serum maakte het er niet beter op. Te commercieel, te hard in de markt gedrukt, te weinig spannend, zo met de meute mee. Totdat ik in de goodie bag van de Elle Awards een flesje Advanced Night Repair aantrof. Wilde ik het serum eerste nog weggeven. It turned me into a junk. Naast de Advanced Night Repair pronkt ondertussen een hele serie huidverzorgingsproducten van Estée Lauder op de toilettafel.

Artikel begint onder de advertentie

Hoewel het Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex eigenlijk het jongere zusje van het geroemde serum is, is mijn favo voor de huid rond mijn ogen de Estée Lauder Time Zone Eye Cream. Krijg ik van oogcrèmes vaak jeuk en dus zin om ongegeneerd in mijn ogen te wrijven, de oogcrème van Estée Lauder voedt de huid rond mijn ogen en biedt ontspanning. Dat alleen is al genoeg om al die lijntjes te doen vertrekken.

In de ban van de oogverzorging met drie krachtige, ingewikkelde rimpeltechnologieën doet ondertussen ook de moisturizer uit dezelfde lijn vrolijk mee. De Line and Wrinkle Reducing Cream met factor 15 is rijk, maar niet te vet. Trekt snel in de huid en is daarmee mijn perfecte basis. Nu ja, dat is nadat ik eerst het magische Wrinkle Lifting Serum ‘Perfectionist’ van Estée Lauder heb opgebracht. Een super rimpelcorrector die het dankzij de Time Zone Night gezichtscrème die ik voor het slapen gaan over het Advanced Night Repair serum aanbreng, betrekkelijk eenvoudig heeft.

Anti Line Time Zone Eye Estee Lauder

Klinkt het misschien allemaal als best veel smeren en gedoe, de prodcuten van Estée Lauder zijn te makkelijk in gebruik, trekken snel in en plakken niet. Smeren maar!

Je vindt de producten van Estée Lauder bij By John in Maarssen. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen of gebruik de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *