Maastricht magazine >
skincare

Amsterdam parfum: de geur van gezelligheid

Amsterdam parfum: de geur van gezelligheid
Artikel begint onder de advertentie

Amsterdam heeft haar eigen luchtje. Een wereldse parfum. Geen tourist trap. Maar een unisex parfum van Gallivant. Een ruikertje met de zilte lucht van grachtwater en veel meer geurnoten die aan Amsterdam doen denken.

Amsterdam eau de parfum van Gallivant

Het Londense ‘indie’ parfummerk Gallivant laat zich inspireren door de coolste, meest creatieve steden wereldwijd, zoals Londen, Tel Aviv en Berlijn. En ook Amsterdam is door Gallivant in een flesje gevangen. Dit nieuwe unisex eau de parfum Amsterdam neemt je mee op een fietstocht door de hoofdstad. Op een grauwe dag, wanneer de herfst net overgaat in de winter. Fiets langs de voormalige opslagplekken voor kruiden en specerijen, ruik de zilte geur van het grachtwater en voel de wind in je haren. Thuis gaat de kachel aan. Er staat een vaas met tulpen op de vensterbank en een cake in de oven: de geur van gezelligheid. Dat typische Nederlandse woord in geur gevangen!

gallivant eau de parfum amsterdam

Gezelligheid is niet in één hokje te vatten

‘Amsterdam’ omvat deze ervaring in een bloemige, kruidige, houtachtige, ambergeur. Net als de stad zelf, is dit parfum niet in één hokje te vatten. Dankzij Gallivant kun je nu echter wel de stad aan iemand cadeau doen. Of koop de hoofdstad gewoon voor jezelf.

Amsterdam van Gallivant is exclusief bij Babassu te koop. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Babassu in Amsterdam en Leiden. Babassu heeft tevens winkels in Den Haag en Wassenaar.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *