Maastricht magazine >
skincare

Uitverkocht: de bruine benen van Dove

Uitverkocht: de bruine benen van Dove
Artikel begint onder de advertentie

De Dove zelfbruinende bodymilk is al jaren een hit. De tanning lotion is misschien wel het best gedeelde beautygeheim. Dit jaar is de magische beenbruiner er in een nieuwe verpakking; een tube met meer uitstraling dan de voormalige flacon. De Dove Summer Revived Bodylotion maakt deel uit van de DermaSpa collectie. De nieuwe look geeft Dove een oppepper; minder muffig met iets meer sex-appeal.

Bruine benen met een luchtje

De bodylotion van Dove is meer dan een zelfbruinend goedje. Deze zelfbruiner verzorgt je benen met een dosis hydraterende kracht. Idee is ook dat je niet in één keer vol in het bruin (op oranje af) hangt, maar dat je het geleidelijk opbouwt en bijhoudt. Dat betekent dat je ook niet meteen handen vol oranje vlekken hebt als je een keertje na het smeren je handen niet wast. Ondanks dat de tanning lotion van Dove zoveel meer is dan een zelfbruiner, blijft er toch dat luchtje aanhangen dat zo typerend is voor zelfbruinende goedjes.

Zoektocht naar Dove zelfbruiner

Voorheen kocht ik de Dove Summer Glow Nourishing Lotion in de lichte tot medium variant. Nu is de zelfbruiner te koop in een tube onder de naam Summer Revived Body Lotion en is net als de voorganger verkrijgbaar in de variant light – medium en medium – dark. Ding is dat de tanning lotion populairder lijkt dan ooit. Pas bij drogisterij nummer 5 in Maastricht vind ik de licht – medium variant. En dat ook maar op het nippertje, want het was precies de laatste tube. Maar verwacht dan ook wel weer dat de schrappen weer volstaan voor je het weet. Zomer bruine benen? Count me in!

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *