Maastricht magazine >
skincare

Mijn hoedenmaakster X Guerlain: LBD parfum

Mijn hoedenmaakster X Guerlain: LBD parfum
Artikel begint onder de advertentie

Nou ja, mijn hoedenmaakster… Ik heb welgeteld één handgemaakte hoed van haar. En ook nog enkele accessoires. En dat vind ik al een hele buit om te hebben van de wereldberoemde hoedenmaakster Fabienne Delvigne. Een hoedenmaakster die de samenwerking is aangegaan met Guerlain. En dat alles in het kader van de lancering La Petite Robe Noire. De LBD parfum van het Huis Guerlain. Hoe stoer is dat?!  Fabienne Delvigne Guerlain

Guerlain X Fabienne Delvigne

Guerlain zit sinds 1828 in de parfummetjes. Fabienne Delvigne, gevestigd in Brussel, maakt sinds 1987 de mooiste hoeden van de Benelux. Beiden huizen staan voor elegantie, luxe, vrouwelijkheid, know-how en ambacht. Samen schermen zij zich achter de nieuwe eau de parfum La Petite Robe Noire; ofwel Little Black Dress (LBD).

fabienne delvigne paris

Een hoed bij iedere gemoed

La Petite Robe Noire gaat dit jaar op reis naar vier wereldsteden; Parijs, New York, Moscou en Venetië. Voor elk van deze vier steden heeft het Fabienne Delvigne een bijpassende hoed gecreëerd. Deze hoeden zullen zelf gaan reizen om tentoon te staan op exposities en ze zullen daarnaast ook gecommercialiseerd worden. Klanten die interesse hebben in een van de hoeden van La Petite Robe Noire kunnen deze bestellen bij het Huis Fabienne Delvigne.

Petite Robe Noire parfum

Een hoed met een luchtje

Alle hoedendozen alsook de hoeden van Fabienne Delvigne zullen voortaan geparfumeerd worden met Eau de Cashmère. Dit een exclusief en sensueel parfum van Guerlain dat speciaal ontwikkeld werd om delicate stoffen te parfumeren.

Foto boven geleend van Vortsen.nl (ANP). Ik sta op de foto met mijn lila hoed van Fabienne Delvigne en pakje van Christian Lagerwaard.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *