Maastricht magazine >
skincare

Juliette Has a Gun

Juliette Has a Gun

In het geval dat je je laat misleiden door de titel van dit artikel, nemen we graag alle negatieve gedachten bij je weg. Het gaat niet over Pistolen Paultje in vrouwelijke vorm, maar juist over de parfumlijn van geurencreator Romano Ricci die de naam ‘Juliette Has a Gun‘ draagt.

Romano Ricci, achterkleinzoon van Nina Ricci, is gefascineerd door de dubbele persoonlijkheid van vrouwen; aan de ene kant ambitieus, aan de andere kant conservatief. Vandaar dat de romantiek van Juliette vermengt met de heftigheid van een geweer. Alle geuren van Juliette Has a Gun staan voor coolness en zijn allesbehalve mainstream; spannend, uitdagend en tegelijkertijd lief en onschuldig. Een soort van mannengeur zonder dat het weer te mannelijk is. Speciaal voor de stoere vrouw en gelukkig niet bij elke doorsnee parfumerie op de hoek verkrijgbaar.

Bij Centre Neuf scoor je naast een boyfriendjeans en boyfriendblazer ook de bijzondere geuren van Juliette Has a Gun. Mannendingen zijn nu eenmaal heel fijn. Love it, want it…

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *