Maastricht magazine >
beautyskincare

Mijn top 5 huidverzorgingsproducten van dit moment

Mijn top 5 huidverzorgingsproducten van dit moment
Artikel begint onder de advertentie

Je huidroutine samenstellen met al die verschillende merken van huidverzorgingsproducten is een hele klus. Het is belangrijk om er eerst achter te komen welk huidtype je hebt en daarna op zoek te gaan naar de juiste producten.

Veel mensen gebruiken te agressieve producten waardoor de pH-waarde uit balans gaat, met alle gevolgen van dien. Gelukkig zijn er veel tips te vinden op websites om de juiste producten aan te schaffen, ik kan je daar ook bij helpen. Vandaag vertel ik je mijn top 5 huidverzorgingsproducten van dit moment. Lees je mee?

1. Meditopics huidreiniger pH 3.5 melkzuur

De Meditopics huidreiniger is een reiniger voor het gezicht. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid en ook acne. Hoe kan dit zul je je afvragen? Dit alles komt omdat de pH-waarde laag is, waardoor het je huid hersteld en in balans houdt. Daarnaast is melkzuur een zeer multifunctioneel ingrediënt. Het zorgt ervoor dat het je huid hydrateert, exfolieert, het werkt ontstekingsremmend en antibacterieel.

Meditopics huidreiniger, cleanser, gezichtsreiniger, pH-waarde, Ph-neutraal, ontstekingsremmend, makeupreiniger, antibacterieel

Het is een melkachtige substantie waarmee je zorgvuldig je huid reinigt en ook je make-up eraf kunt halen. Mijn huid is na het gebruik altijd zijdezacht en egaal. Als ik last heb van oneffenheden, zijn deze vaak al verdwenen na het gebruik van deze reiniger. Daarnaast ben ik door deze reiniger van mijn acne afgekomen en merk ik dat zodra ik deze reiniger minder gebruik mijn acne weer opspeelt.

Te koop voor €15,95 bij Huidpraktijkshop.

2. Iconic Elements daycream met natuurlijke UVA filter

Dit is een erg fijne moisturizer met veel natuurlijke ingrediënten. De natuurlijke algen, macadamia- en sheaboter zorgen voor de natuurlijke UVA filter om de huid te beschermen tegen UV straling. Deze stoffen zorgen ook voor hydratatie, verzorging en anti-aging van de huid. Een ideale combinatie dus met diverse functies. Naast de UVA bescherming bevat het ook nog andere antioxidanten zoals vitamine C en E. Je huid wordt dus dubbel beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

moisturizer, iconic elements, UVA, natuurlijke UVA filter, zonnefilter, dagcreme met UVfilter, hydraterend

De structuur is erg vol en hydraterend, maar het laat geen vettige laag achter. Daarnaast verzacht het de huid heel erg, ik krijg er geen acne van en mijn huid voelt heel verzorgd en hydraterend aan. Ik merk dat mijn huid echt verbetert is en minder droog.

Te koop voor €24,95 bij Huidpraktijkshop.

3. The Ordinary Natural moisturizing + HA

De natural moisturizer van The Ordinary bevat veel actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur (HA) en vitamine E. Deze crème heeft mijn huid verbeterd. Ik merkte na 2 weken gelijk al resultaat, namelijk dat mijn droge plekken verdwenen en mijn huid minder rood werd. Het was duidelijk dat de pH-waarde van mijn huid hersteld werd en mijn huid niet verstopt raakte. Het is een erg goedkoop product ten opzichte van de extreem goede kwaliteit.

The ordinary, natural moisturizing, dagcrème, huidverzorging, gezichtsverzorging, favoriete huidverzorgingsproducten

Te koop voor maar €5,80 bij Douglas.

4. The Inkey List turmeric

Mijn eerste kennismaking met het merk The Inkey List was met deze moisturizer met turmeric. Turmeric is in het Nederlands kurkuma. Kurkuma is een zeer sterke antioxidant en werkt ontstekingsremmend. Daarnaast hydrateert deze crème mijn huid enorm, egaliseert het mijn huid en verminderd het mijn rode plekjes.

The Inkey List, turmeric, kurkuma, moisturizer, ontstekingsremmend, hydraterend

Hij kost €12,95 en is te koop bij Boozyshop.

5. The Inkey List Lactic Acid

The Inkey List lactic acid is een exfoliant met melkzuur (lactic acid). Een exfoliant is een product dat ervoor zorgt dat dode huidcellen verwijderd worden op een milde manier. Vaak gebruik je het zo’n 1 tot 3 keer per week. Bij een vettere huid kun je het soms dagelijks gebruiken in plaats van een scrub, omdat dit veel milder is voor je huid. Een scrub kan je huid nog wel eens beschadigen. Dit product is erg fijn en heeft mijn huid aanzienlijk verbeterd. Mijn huid werd egaler, minder rood, het verwijderde mijn puistjes en mijn huid ging meer stralen.

Lactic acid, melkzuur, the inkey list, exfoliant, dode huidcellen verwijderen

Hij kost €11,95 en is te koop bij Boozyshop.

Favoriete huidverzorgingsproducten, the ordinary, meditopics, huidreiniger, moisturizer, exfoliant, the inkey list, iconic elements, melkzuur, lactic acid, turmeric, kurkuma

Dit waren mijn favoriete huidverzorgingsproducten. Ik wissel regelmatig van producten om nieuwe ontdekkingen te doen, maar ik merk dat ik regelmatig teruggrijp naar deze producten. Zeker als mijn huid onrustig is gebruik ik altijd één van deze producten om mijn huid weer te herstellen en in balans te brengen.

Wat zijn jouw favorieten huidverzorgingsproducten?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *