Maastricht magazine >
skincare

Op vakantie bij Roya en ATV-dagje Stork

Op vakantie bij Roya en ATV-dagje Stork
Artikel begint onder de advertentie

Afgelopen week een mini-vakantie met mijn dochter. Vriendinnetje Juul, tevens gastblogger LovestoHAVE, sluit aan. Ze is toe aan een ATV-dagje. Zo’n ATV-dag vind ik dan weer best een prestatie voor een zelfstandig ondernemer. Ach ja, als het maar een naam heeft. Samen rijden we naar Badhoevedorp voor de wenkbrauwen van Roya.

De wenkbrauwen van Roya Badhoevedorp

Ze kwamen al eerder voorbij. Toch verdienen ze nog een keer een vermelding: de wenkbrauwen van Roya. Enerzijds omdat Roya een nieuwe salon heeft. Gevestigd in Badhoevedorp. Klinkt als een gedoetje. Maar eigenlijk zijn we er zo en kunnen parkeren voor de deur. In tegenstelling tot haar salon in West is deze vestiging ruimtelijk en licht. Is Roya altijd al vrolijk, straalt de blijheid van haar af. Juul en ik duiken beiden in een andere behandelruimte in een stoel, terwijl mijn dochter geduldig toekijkt. Roya kan namelijk niet wachten om zich op Juliëtte te storten. Zeker vijf keer schalmt het: ‘Zo’n mooi gezicht, zulke lelijke wenkbrauwen.’ En dat dan weer op zo’n aantrekkelijke manier dat ze het gerust een zesde keer mag roepen. Even later huppelen we samen vrolijk de salon uit. Juul en mijn dochter zijn fan. Mijn dochter vraagt of de volgende mini-vakantie weer naar Badhoevedorp voert.

En dan een visje bij Stork

Zin in lunch en om onze wenkbrauwen te showen. Even overwegen we het terras van Van Dam of Joffers. Dan besluiten we het vakantiegevoel vast te houden. We landen op het terras bij Stork. Een visrestaurant gelegen aan de overkant van het IJ. Een vaste spot van Juul. Een plek die ik eerder vanaf de boot spotte. Op de kaart de zee. Van plateaux met fruits de mer tot hamburgers met krabburger. De industriële setting, de mooie mensen en de zon, maken het een ware weg uit de stad ervaring. Sta ik nu gratis op de grote parkeerplaats voor de deur geparkeerd, ontdek ik dat ik de volgende keer de oversteek maak met het pontje vanaf het Centraal Station Amsterdam.

vis stork

Dank jullie wel lieve Lot en blije Juul voor deze heerlijke mini-vakantie-atv-dag. Klik hier voor meer info over de salon van Roya en check hier info over Stork.

terras stork

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *