Maastricht magazine >
skincare

Miracle make-up reiniging met Bioderma

Miracle make-up reiniging met Bioderma

Ik kreeg het van iemand als souvenir. Omdat heel Frankrijk er momenteel mee weg lijkt te lopen. Modellen, Parisiennes, misschien zelfs de Françaises op het platteland. Want de Bioderma Créaline H2O maakt schoon en niet zo’n beetje. De 500 ml fles die het meest doet denken aan een simpel flesje water neemt afscheid van heel veel vuil. Nog nooit zo simpel je gezicht en ogen zo schoon. Favoriete oog- en gezichtsreiniger ever. En ik ben niet de enige die zo enthousiast rept over de zuiverende kracht. Het Franse web staat vol met reviews over dit magische product.

Bioderma Créaline H2O luistert tevens naar de naam Solution Micellaire. Product is koning omdat het zo ontzettend huidvriendelijk is en meer dan uitermate geschikt voor de gevoelige huid, maar ondertussen beter schoonmaakt dan je hele verzameling make-up removers bij elkaar. De eerste keren dat je de Bioderma Créaline H2O over je huid laat glijden, ontdek je op je demak’up watje een hoeveelheid gruis die het meest doet denken aan de Rue de Rivoli en 5th Avenue bij elkaar. En dat zonder de huid maar op z’n minst te irriteren. En nog beter, zonder ook maar een raar geurtje achter te laten. Want het product is ongeparfumeerd. Precies zoals ik het graag heb.

Behalve dat de Solution Micellaire je gezicht reinigt en zelfs je waterproof mascara verwijdert, verzorgt het je gezicht als een toner. Ben ik zelf nooit groot fan geweest van reinigen met water en zeep, weet ik dat dit toch vaak het beste is. Maar de gezichts- en oogmake-up reiniger in één van Bioderma kan de strijd makkelijk aan.

Let wel: het product is ontwikkeld voor droge, normale en gevoelige huid. Als jij een ander soort huid hebt, dan word je vast niet zo enthousiast als ik en de vele make-up artiesten die dit product roemen om de reinigende en verzorgende eigenschappen.

Je koop de Bioderma Créaline H2O Solution Micellaire onder andere online bij farmaline.nl.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *