Maastricht magazine >

 
skincare

Hé puistenkop, knijp er tussenuit

Hé puistenkop, knijp er tussenuit

Last van puntjes, puistjes, pukkels of acne? Dan is deze voor jou! In Antwerpen vind je een feel good pop-up bar. Een bar die puistenmythes doorprikt. De eerste puistenbar ter wereld. Een pop-up van YUN Probiotherapy.

Drie verdiepingen puisten knijpen

De Puistenbar telt drie verdiepingen. Je kunt er terecht voor interessante verzorgingsbehandelingen, de special treats, of voor een intiem persoonlijk advies met één van YUN’s wetenschappers, de double date. Daarnaast biedt de puistenbar een secret pimple porn corner; een plek voor guilty pleasures. Op zolder kun je namelijk uitknijpfilmpjes van puisten en mee-eters bekijken. Of ga voor een face swapper waar je je oude acneproducten kunt inwisselen voor de producten van YUN.

Yun Biotherapy

Taboe doorbreken

Ruim 80 procent van de bevolking heeft ooit last van vervelende huidkwaaltjes. Het is geen prettig gevoel, ziet er niet altijd even fijn uit en de schaamte is vaak erg groot. Uit onderzoek blijkt dat 71 procent van deze groep hierdoor minder zelfvertrouwen heeft in het dagelijkse leven. Daarbij komt dat 24 procent moeite heeft met het maken van nieuwe vrienden en voor 43 procent is het moeilijker om op date te gaan. “Het is schrijnend om te zien dat er zoveel schaamte en onzekerheid is en dat dit een grote impact heeft op iemands leven. Met deze ludieke knipoog willen we het thema meer sociaal aanvaard en bespreekbaar maken en het taboe doorbreken”, zegt Tom Verlinden, Managing Director van YUN Probiotherapy. “De Puistenbar is een plek waar iedereen zich veilig kan voelen, zonder schaamte of onzekerheid. Op een laagdrempelige manier kunnen we mensen kennis laten maken met onze therapieën.”

De Puistenbar bezoeken

Wil je een bezoekje brengen aan de Puistenbar in Antwerpen? De Puistenbar is tot en met 5 november geopend. Je vindt de Puistenbar in de Wiegstraat op nummer 6. Dagelijks geopend van 10 tot 18 uur met uitzondering van zon- en feestdagen.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *