Maastricht magazine >
skincare

Test Sothys

Op Château St. Gerlach tref ik Pernille la Lau en Angelique Noortman op uitnodiging van Daniëlle Dessart. Daan heeft ons gevraagd om voor het zomernummer van X-clusive, het magazine van Top Shops, beautyproducten te testen.

Artikel begint onder de advertentie

Zelf ben ik fan van Immupure. Behalve het feit dat Immupure niet op dieren is getest en ook lijkt te doen wat het belooft, vind ik het prettig dat de serie slechts uit vijf producten bestaat. Dat houdt het wel zo overzichtelijk! Echter met slechts enkel producten voor het gelaat, blijft er nog wel heel wat te smeren over. En daar komt Sothys om de hoek kijken. Net als Immupure niet op dieren getest.

Alle drie kennen we de producten van Sothys niet. Maar wat zijn we meteen enthousiast over de légère gezichtcrème die regulariseert. Geniaal ook is de crème sublime raffermissante, een lichaamsverzorging die je huid voedt en al bij de eerste aanblik lijkt te verstevigen. En dat zijn slechts twee voorbeelden uit het uitgebreide assortiment beautyschoonheid met zowel producten voor het gezicht, het lichaam en in de zon. 

Misschien zelfs wel een beetje jammer dat die producten geweldig zijn, want voor mijn geloofwaardigheid was een potje dikke kritiek best sappig geweest. Ach ja…

Als bedankje een cadeaupakket van Sothys. Kijk, daar doen we het voor! En of het leuk was? Houd X-clusive maar in de gaten!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *