Maastricht magazine >
skincare

Untitled van Maison Margiela

Untitled van Maison Margiela

Al is Martin Margiela zelf weg bij het Vlaamse Maison Margiela, zijn geest waart er nog degelijk rond en is nu gebottled in zijn eerste parfum Untitled. Als groene basis voor de geur galbanum, een plant met een sterke aardse geur, gemixt met oranjebloesem, witte musk en wierook. Sensueel en mysterieus met een verslavende werking.

De vraag is ‘ie voor hem of haar? Een cliché vraag? Maison Margiela is allesbehalve cliché! Het modehuis beschouwt het als compliment dat er onduidelijkheid is of de geur voor de man!of vrouw is.

Artikel begint onder de advertentie

De naam Untitled is ook een statement; een geur zonder naam, een antwoord op de stortvloed aan parfumnamen. De androgyne geur is gecreëerd door parfumeur Daniela Andrier die ook de neus is achter parfums als YSL’s Rive Gauche, Gucci Rush for men en verschillende Prada parfums. Het parfum sluit zich aan bij ander niche en avant-garde parfums als Standard by Comme des Garçons en Artek.

Untitled is verkrijgbaar bij Colette in Parijs. In Nederland is SPRMRKT de uitkomst om deze heerlijkheid aan je geurencollectie toe te voegen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *