Maastricht magazine >
beautymake-up

Stay-In Place Eyeliner van Estée Lauder

Stay-In Place Eyeliner van Estée Lauder

De komst van de Little Black Primer noemde ik al eerder op LovestoHave. Een nieuw product dat ik deze week eindelijk kocht en probeerde. Ik besloot om de Black Primer te combineren met het Double Wear Stay-In Place Eye Pencil van Estée Lauder. Weten wat ik ervan vind?

Artikel begint onder de advertentie

Kon niet wachten de Little Black Primer eindelijk te proberen

Vanaf het moment dat de Little Black Primer werd aangekondigd, was ik nieuwsgierig. Ik heb nul wimper en zo nu en dan gebruik ik een zwiepje Lash Primer van Estée Lauder om het toch nog op iets te laten lijken. Enthousiast als ik ben over de Lash Primer had ik hoge verwachtingen van de Little Black Primer. Feit dat je de primer ook kunt gebruiken zonder laag mascara bij voorbaat een pluspunt.

De 3 eigenschappen van de Little Black Primer getest

Mijn ervaring? Ik heb het geprobeerd. De Black Primer zonder mascara, bedoel ik. Maar enkel zo’n laagje Black Primer vind ik net niets. Dan ga ik liever helemaal nude danwel met een volle laag mascara. De tweede belofte maakt het product waar. Onder een laag mascara doet de primer namelijk wat je verwacht, misschien zelfs meer. Lange wimpers het resultaat (en niet zo’n beetje). Maar goed, dat deed de kleurloze Lash Primer van Estée Lauder ook al. Bijkomend feit is dat ik afgelopen dagen best wel veel heb getraand en ik vermoed dat dit door de Little Black Primer komt. Hoewel ik het ding zeker nog een kans geef. De derde eigenschap van de Little Black Primer is dat je ‘m als top coat kunt gebruiken. Ben ik al niet van de waterproof mascara, is deze eigenschap ook niet aan me besteed. Kan me wel voorstellen dat het voor sommigen een plus is.

Stay-In Pace Eyeliner van Estée Lauder

Al sinds mijn jeugd vorm ik een pact met het Eyeliner Duo van Chanel. Sinds kort in een nieuwe verpakking en met een mat zwarte en zwarte kleur in plaats van zwart met blauw. Echter, doordat het een product op waterbasis is (zelfs beetje doet denken aan het waterverven als kind), is het niet altijd even praktisch. En dus koos ik voor regenachtige dagen het Double Wear Eyepencil van Estée Lauder bij mijn Little Black Primer.Een potlood dat op de achterkant is uitgerust met een soort van gum om het strakke lijntje te vervagen.

Wat ik van het Double Wear Eye Pencil vind

Ik ben geen beauty-expert. Make-up is voor mij hogere wiskunde (en dat terwijl ik wiskunde nooit echt moeilijk heb gevonden). De belofte maakt het product waar. Het trotseert 12 uur lang weer en wind en naar ik vermoed ook elke huilbui. Echter ben ik nooit zo van het potloodlijntje geweest (niet voor niets mijn pact met La Ligne van Chanel). Ik had gehoopt met de gum op de achterkant van het oogpotlood hetzelfde effect te kunnen bereiken als met het eyeliner duo van Chanel. Maar gummen op mijn ooglid is niet aan mij besteed. Ik vind het te hardhandig voor de dunne huid rondom de ogen. Of ik het potlood opnieuw zou kopen? Dat weet ik niet. Maar zal het deze zomer zeker gebruiken voor stralende lunchmomenten op het strand. Bovendien vind ik de vele kleuren waarin het potlood verkijgbaar is te gek!

Chanel eyeliner1

La Ligne de Chanel Professional Eyeliner Duo – zwart en mat zwart in één doosje


Verwante beauty reviews op LovestoHave

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *