Maastricht magazine >

 
beauty

Strak gelaat met Immupure

Strak gelaat met Immupure

Toe aan iets nieuws voor je huid? Dan wil je Immupure leren kennen. Doeltreffende Amerikaanse verzorgingsproducten op basis van colostrum. Dat is de eerste melk die kalfjes drinken en die ons duidelijk ook goed doet. Niet verwonderlijk. Colostrum, ook wel biest genaamd, zit namelijk vol afweerstoffen, anti-oxidanten, vitamine, eiwitten en mineralen.

De natuurlijke basis van de crème vraagt wel om een zeker doorzettingsvermogen. In de eerste weken kunnen ietwat rare rode plekjes verschijnen. Een goed teken, want dit betekent dat de crème z’n werk doet. Binnen twee maanden zul je overtuigd zijn dat de crème doet wat deze belooft. De aanmaak van collageen wordt op natuurlijke wijze gestimuleerd, de elasticiteit van huid neemt toe, rimpels verminderen en beschadiging door de zon vermindert. Niet voor niets behoort het product tot de favorieten van Donatella Versace, hoewel we denken dat zij haar collageenproductie niet enkel aan Immupure te danken heeft.

Immupure bestaat uit een vijftal producten. Een dagcrème, een intense repair en hydrating cream voor de nacht, een anti-aging repair cleanser, een wrinkle serum en lifting eye serum. Loves to Have is in de greep van Immupure en in het bijzonder van het oogserum. Al na circa 90 seconden zien we lijntjes en rimpels verdwijnen.

Je vindt Immupure bij By John in Maarssen. By John biedt het skin perfecting system ter introductie in een gunstig geprijsd proefpakket aan. Hoewel we nu al weten dat je het niet bij dat ene proefpakket zult laten. Behalve beauty vind je By John de nodige fashion.

Immupure set

Immupure bestaat uit vijf verzorgingsproducten voor het gelaat

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *