Maastricht magazine >
beautymake-up

Top 10 intense damesparfums

Top 10 intense damesparfums
Artikel begint onder de advertentie

Bijna geen enkele vrouw verlaat haar woning zonder haar favoriete parfum op te spuiten. Zoete, fruitige, houtachtige of oriëntaalse aroma’s: wat je voorkeur ook is, het liefst draag je een parfum die zijn kracht gedurende de dag niet verliest. Daarom stelden wij voor jou de Top 10 intense damesparfums samen: heerlijke parfums waarmee je je de hele dag door aantrekkelijk voelt.

1. Calvin Klein – Obsession Woman

Obsession Woman van Calvin Klein werd in 1985 gelanceerd en is sindsdien onverminderd populair gebleven. De parfum heeft een kruidige geur met een warm, aards karakter. De intense, oriëntaalse geur, waarin onder andere vanille, bergamot en muskus zijn verwerkt, overlaadt je met een gevoel van sensualiteit.

2. Yves Saint Laurent – Libre

Yves Saint Laurent staat bekend om zijn gedurfdheid. Iets wat ook in deze sensuele, vrouwelijke geur naar voren komt. Deze luxe parfum wordt gevormd door onder andere mandarijn, lavendel, jasmijn, vanille, ceder en oranjebloesem. Een unieke geur voor vrouwen met lef.

3. Giorgio Armani – She

Citrus en diverse houtsoorten zorgen ervoor dat je met She van Giorgio Armani een pittige geur in handen hebt. Een geur die bewijst dat kracht en frisheid harmonieus hand in hand met elkaar kunnen gaan. Met deze aroma’s geef je je zelfverzekerdheid een extra boost.

4. Carolina Herrera – Good Girl

Good Girl van Carolina Herrera is een parfum van contrasten. Enerzijds geeft de jasmijn deze geur zijn vrouwelijkheid, terwijl de rijke cacao en tonkabonen een zwaardere, mysterieuze noot toevoegen. Good Girl staat daarmee symbool voor de moderne vrouw: verleidelijk zoet en tegelijkertijd krachtig.

5. Jean Paul Gaultier – La Belle

Deze geur is een ode van Jean Paul Gaultier aan de vrouwelijke sensualiteit. Bergamot, peer en vanillestokjes zijn in deze parfum verenigd. Ook het flesje zelf heeft Jean Paul Gaultier ontworpen naar zijn beeld van de aantrekkelijke vrouw.

6. Zadig & Voltaire – This Is Her!

This Is Her! is een parfum die bedoeld is voor vrouwen met een sterke persoonlijkheid. Vrouwen die kiezen voor luxe, maar tegelijkertijd die ware rockvibe ademen. Deze rebelse geur van Zadig & Voltaire bevat onder andere Arabische jasmijn, kastanje, vanille en roze bessen. Een net zo onvoorspelbare als onweerstaanbare geur!

7. Tom Ford – Velvet Orchid

Vrouwelijkheid, glamour en mystiek. Dat zijn de woorden die Velvet Orchid van Tom Ford het beste beschrijven. De verleidelijke Oosterse bloemengeur is verrijkt met onder andere honing en rum. Van deze geur gaat een warmte uit die nergens anders mee te vergelijken is.

8. Versace – Crystal Noir

Crystal Noir van Versace heeft een uniek geurprofiel dat zowel zoete als pittige componenten bevat. Peper, oranjebloesem, amber en sandelhout zijn bepalend voor de sensuele verleiding die van deze geur uitgaat. Een parfum die goed overdag, maar ook tijdens een avondje uit kan worden gedragen. 

9. Bottega Veneta – Illusione

Vrouwelijk, bloemig, kruidig en houtig, dat is Illusione van Bottega Veneta. Onder andere bergamot, zwarte bes en olijfhout worden met elkaar gecombineerd om een onvervalste mediterrane geur te creëren.

10. Lancôme – La Nuit Trésor

Een zwoele geur die haast lijkt te smeulen. Framboos, vanille, wierook en zwarte roos zorgen voor een diepe, mysterieuze toon. Deze parfum wordt door zeldzame grondstoffen gevormd en mag dan ook met trots worden gedragen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *