Maastricht magazine >
beautyskincare

Viktor & Rolf’s Bonbon vandaag te koop

Viktor & Rolf’s Bonbon vandaag te koop

Flowerbomb van Viktor & Rolf een van mijn favoriete geuren. De extreme versie dan wel, want zware parfums mijn ding. Vandaag is de dag dat het nieuwe parfum van het Nederlandse ontwerpersduo te koop is. Bonbon. Klinkt zoet, ruikt zoet en ziet er zoet uit. Ja hoor, het is Viktor & Rolf wederom gelukt mij in hun ban te krijgen.

Artikel begint onder de advertentie

Net als Flowerbomb werd dit geurtje gepresenteerd tijdens een modeshow. De presentatie van de couture collectie voor zomer 2014 om precies te zijn. Leden van Het Nationale Ballet betraden het plankier als dansende modellen. Op de achtergrond het campagnebeeld, een model gehuld in gebodypainte, roze strikken.

De strik natuurlijk een bekend icoon in het werk van Viktor Horsting en Rolf Snoeren. En nu dus ook vereeuwigd in de vorm van een parfumfles, want de verpakking is een roze strik. Achteraf gezien was dit ontwerp ook wel een logische keuze voor het eerste pafum geweest. Maar ja, Viktor & Rolf doen nu eenmaal niet aan voor de hand liggend.

De naam Bonbon verwijst zowel naar heerlijke verwennerij in chocoladevorm als het Franse woord voor goed. En naar het schijnt maakt de geur beide betekenissen waar! Vanaf vandaag is het parfum van Viktor & Rolf te koop. De Bijenkorf heeft de primeur, maar vanaf 15 april vind je Bonbon ook bij andere parfumerieën.

ViktorRolf_ballet_Couture

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *