Maastricht magazine >
beautyhair

Waarom ook jij een haarband aan moet schaffen

Waarom ook jij een haarband aan moet schaffen

Dat de haarband alweer enige tijd helemaal hot is, is oud nieuws. We zien ze overal voorbij komen en nu er weer meer zonnige dagen aan komen is het extra leuk om je haar te voorzien van een haarband. Waarom ook jij een haarband zou moeten kopen, als je deze nog niet had? Nou, om de volgende redenen…

Ik vind helemaal mooi

Allereerst is het gewoon mooi. Je haar zit niet gewoontjes, het geeft je echt een hele andere uitstraling. Dat terwijl je er niet veel meer moeite voor hoeft te doen. Een haarband geeft het net dat beetje extra’s.

Geen haren meer in je ogen

We herkennen het allemaal wel (althans, als je langer haar hebt), van die winderige dagen dat je haren maar constant in je gezicht blijven waaien. Of je bent druk bezig met iets waardoor je haren gigantisch in de weg zitten. Erg vervelend! Maar geen probleem meer als je er een haarband in doet. Ook als je haar vast moet vanwege je werk, is dit een erg leuke manier om het vast te maken.

Veel variatie mogelijkheden

Je kunt haarbanden in allerlei kleurtjes en printjes kopen en daarnaast kun je het het ook nog eens op verschillende manieren dragen. Je kunt er dus eindeloos mee variëren en verschillende looks creëren! Er zijn ook veel leuke haarbandjes voor kinderen te krijgen. Misschien dus ook maar gelijk een twinning haarband voor je dochter, zusje, of nichtje? Te leuk!!

Ideaal voor een bad hair day

Willen je haren een dagje echt even niet meer goed zitten? Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het gewoon niet? Geen probleem, knal er een mooie haarband in and you’re good to go. Probleem opgelost.

Beach proof

Ga je naar het strand, dan is het ideaal om een haarband te dragen. Naast dat het je haren leuk omhoog houdt waardoor je goed bruin kunt worden, staat het ook nog eens erg leuk bij een strandoutfit. Het geeft je een beetje een bohemian look. Helemaal beach proof dus!

Hebben jullie al een haarband in huis? Of wordt het toch even naar de winkel racen na het lezen van deze blog?

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *