Maastricht magazine >
beautyskincare

Wimperextensions van Blink bij Puur

Nu weet ik weer waarom ik liever over fashion dan beauty schrijf. Voelt zo als met de billen bloot. Maar toch, kan het niet laten om foto’s van voor én na bij Puur Esthétique te delen. Lang leve wimperextensions. Hoera Bambi-ogen!

Artikel begint onder de advertentie

Samen met mijn vriendinnen nog steeds volop beautygeheimen aan het delen. Het lijkt een rage. We krijgen er geen genoeg van. En dat terwijl ik alles behalve een beauty-meisje ben. Ik ben al trots als ik één keer per week een foundation of blush uit mijn toilettas naar boven tover. Nu lijkt het erop dat ik dankzij de meest recente beauty-vriendinnen-tip voorlopig ook mijn mascara links kan laten liggen.

Er zijn van die onderwerpen waar je liever niet over schrijft. Mijn review over de Philips Lumea, koningin in het semi-permanent thuis ontharen, is er zo eentje. In hetzelfde rijtje horen vanaf heden de wimperextensions van Blink thuis. Tot nu toe kon ik nog de schijn ophouden dat mijn wimpers helemaal niet zo kort zijn. Dat ik enkel een wimperserum gebruik om mijn wimpers nog meer volume te geven. Maar wie de foto’s van voor én na de behandeling bij Puur Esthétique ziet, weet dat het schijn is. Er bestaan geen kortere wimpers dan die van mij. Helemaal wanneer ik al maanden geen wimperserum heb aangeraakt.

wimperextensions-blink-puur-voor1 wimperextensions-blink-puur-na1

Niet alleen mijn eerste wimperextensions, tevens mijn eerste bezoek aan Puur Esthétique in Maasricht. En dat bezoek is al net zo goed bevallen als dat mijn lange wimpers doen. Mirjam van Puur Esthétique is open en hartelijk. Ze geeft je een welkom gevoel, maar weet ook wanneer even niet te praten. Bovendien spreekt de inrichting van haar beautysalon mij aan. Een aangename afwisseling om blije kleuren te omarmen in plaats van het hoge Budha-gehalte dat momenteel onlosmakelijk verbonden lijkt te zijn aan wellness. De sfeervolle salon is gelegen in de achtertuin van Mirjam en heeft een eigen opgang. Dat geeft de beautysalon een persoonlijke sfeer, maar met met een professioneel karakter.

Fijn ook vind ik het hoe Mirjam me de tijd geeft om wimpers uit te kiezen. Op basis van mijn wimpers en wensen informeert ze met over verschillende diktes en lengtes. Ze voelt me kennelijk naadloos aan, want ze kiest exact de wimperextensions die ik in gedachte heb. Tijdens het aanbrengen vertelt ze me hoe ze iedere nepwimper aan een bestaande wimper vastplakt, maar gaat gelukkig niet teveel in detail.

Voor ik het weet zitten de 1,5 uur erop en bewonder ik het resultaat vol ongeloof in de spiegel. Dat ik terugkom bij Puur Esthétique is zeker. Het zal afhankelijk zijn van hoe lang mijn nepwimpers houden. Bij sommigen is een refill na 2 weken gewenst, anderen ziet ze soms pas na 5 weken weer terug. Ben nieuwsgierig! Maar voor nu vooral heel blij!

Wil jij ook wimperextenions of lijkt een Guinot gezichtbehandeling of Bioslimming bodywrap je fijn? Neem dan contact op met Puur Esthétique.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *