Maastricht magazine >
beauty

Wonderolie van Patyka

Wonderolie van Patyka

Een potje voor dit en een flesje voor dat, de kast in mijn badkamer is tot de nok toe gevuld. Tja, je moet ook aan veel denken. Je haar, je huid, je nagels, noem maar op. Dankzij het Franse Patyka kan de helft van de verpakkingen het veld ruimen. Want het Huile Absolue Serum voor face en body is een multifunctioneel wondermiddel. Dit dankzij de elf essentiële oliën die in het product verwerkt zijn. Te gebruiken als primer voor je make-up, als verzorgingsmiddel voor je nagelriemen of om pluizig haar in toom te houden. Natuurlijk geef je er ook je huid een flinke boost mee. Het serum is niet alleen hydraterend en verzorgend, het helpt ook fijne lijntjes te doen verdwijnen en geeft een mooie glow aan je huid.

Artikel begint onder de advertentie

Een ideale rescue kit voor in je handtas dus. Maar ook fijn voor op reis want het Huile Absolue Serum neemt niet alleen weinig plaats in, het helpt je ook de sporen van een jetlag goed te verbergen.

De producten van Patyka zijn 100% natuurlijk maar stralen wel een gevoel van luxe uit. Scroll naar beneden voor de verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *