Maastricht magazine >
beautyskincare

Zomerklaar met Perricone MD Face crème

Zomerklaar met Perricone MD Face crème

Ik hou niet zo van proefmonstertjes en sla ze meestal af. Behalve wanneer ik aanvullende producten krijg, zoals een monstertje van een oogcrème die aansluit bij de dagcrème die ik koop. Of een proefmonstertje van een gezichtsmasker dat aansluit bij de nachtcrème die ik gebruik. En zo ontdekte ik ook Perricone. Ik kreeg een monsterje dag- en nachtcrème mee na mijn bezoek aan de beauty-catacomben van Babassu in Amsterdam.

Artikel begint onder de advertentie

Perricone MD is het beautymerk van de wereldberoemde Dr. Nicholas Perricone. Zeg maar de Dr. Phil op het gebied van healty aging. Schreef net als Dr. Phil vele bestsellers en ontwikkelde de ‘inflammation theory of aging’. Deze stelt dat veroudering het gevolg is van chronische en minuscule ontstekingen op cellulair niveau. een driestappenplan gaat dit tegen, bestaande uit een anti-ontstekingsdieet, nutriceuticals en cosmeceuticals.

Natuurlijk is het leuk voor Dr. Perricone dat hij ondertussen 116 internationale patenten op zich heeft, maar blijer word ik van de Perricone MD Face Finishing Moisturizer Tint met SPF 30. Het is het nieuwe zusje van de Face Finishing Moisturizer, maar nu dus met een kleurtje! En niet zo maar een kleurtje, maar een heel technologisch gebeuren in de vorm van micro capsules. Net als de gewone Perricone MD gezichtcrème pakt de crème de tekenen van ouderdom aan en geeft je die radiant glow. Daarnaast dus een gezonde gloed door de tint en dankzij de spf 30 zorgt de crème dat je er ook in de toekomst stralend uit blijft zien.

De gezichtscrème breng je aan met draaiende bewegingen. Daardoor krijgen de micro capsules de kans hun werk te doen. Ze laten namelijk pigmenten los tijdens de opname in de huid. En zo past de kleur van de crème zich aan jouw lichaamskleur aan.

Ik was al fan van de proefmonstertjes die ik destijds van Babassu kreeg, maar was het merk Perricone MD op de één of andere manier vergeten. Dat zal ik nu niet snel meer doen. Ik heb ondertussen ontdekt dat ik zeker ook de serum ga kopen. De oogcrème die ik tevens als proefmonstertje meekreeg, probeer ik nog even uit. zal namelijk niet de eerste keer zijn dat ik na een paar dagen allergisch blijk te zijn voor een oogcrème. We shall see.

O ja: wie de dekking niet voldoende vindt, kan een een foundation over de crème heen gebruiken. Zelf vind ik de Face Finishing Moisturizer echter best al wat voor je huid doen en laat ik het hier liever bij. Anders wordt het zo’n zwaar geheel.

Ik kocht mijn Perricone MD Face crème bij Babassu in Amsterdam, maar je shopt de producten net zo makkelijk online. Scroll naar beneden voor alle Perricone MD verkoopadressen.

Gerelateerde informatie LovestoHave

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *