Maastricht magazine >
fashionmusthaves

10 x (faux) fur gilet

10 x (faux) fur gilet

De (faux) fur bodywarmer is zo’n item dat al enkele jaren terugkeert tijdens het winterseizoen. Dit jaar lijkt het kledingstuk zijn top te bereiken. Te vinden in bijna elke collectie en in veel varianten. Van kort tot net boven de knie. Het model dat tot op je heupen valt lijkt echter het populairst. Het gilet is fijn voor nu. Gedragen over je leren jack voor net dat beetje extra warmte.

Artikel begint onder de advertentie

En in de winter natuurlijk ook heerlijk om binnenshuis te dragen, wat kan met bijna elk denkbaar kledingstuk. Van bloesje tot sweater of turtleneck. Voelt een bodywarmer misschien als meer iets voor op jeans, deze aaibare exemplaren combineren ook prima met een zwarte kokerrok. Naast verschillende lengtes van het gilet is er ook een grote variatie in materialen. Echt bont of faux fur, kort- of langharig, zwart of juist gekleurd.

 Gilet_ZadigVoltaire Gilet_DKNY Gilet_Urbancode2

Links gestreept exemplaar van Zadig & Voltaire, in het midden faux shearling van DKNY en rechts bodywarmer van Urbancode.

Gilet_MichaelKors1  

Gilet_unrealfur2

 Gilet_KarlLagerfeld

Links langharig exemplaar van MICHAEL Michael Kors, in het midden grijs gilet met patroon van Unreal Fur en rechts zwart met paars van Karl Lagerfeld.

Gilet_MaisonMartinMargiela  Gilet_MaisonScotch Gilet_2NDDAY

Links patchwork van Maison Martin Margiela, in het midden gilet met rode accenten van Maison Scotch en rechts geitenbont en leer van 2ND DAY.

Foto boven: lang gilet met vintage look uit de ASOS Collection.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Zadig & Voltaire. Winkels die 2ND DAY, Karl Lagerfeld en Maison Martin Margiela verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. De gilets van DKNY, Unreal Fur koop je bij my-wardrobe.com. MICHAEL Michael Kors is onder andere verkijgbaar bij Net à Porter. Urbancode vind je bij Zalando en Maison Scotch onder andere bij de Bijenkorf. De ASOS Collection is uiteraard online te vinden bij ASOS.com.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *