Maastricht magazine >
fashionmusthaves

10 x roze winterjas

10 x roze winterjas

Mijn tien favoriete roze winterjassen van dit moment op een rijtje (in willekeurige volgorde). De meesten lang, oversized en vrij eenvoudig. De exemplaren van Carven bovendien voorzien van een hoog knuffelgehalte.

rozejas_bottegaveneta rozejas_Carven_lang2 rozejas_TopShop2

Van links naar rechts: van kasjmier en met asymmetrische sluiting van Bottega Veneta, XXL en knuffelig van Carven en boyfriend coat van Topshop.

rozejas_JilSander rozejas_Rochas rozejas_MarcCain

Van links naar rechts: ei-vormige jas van Jil Sander, oversized van Rochas en model met driekwart mouwen en kraagje a la bomberjack van Marc Cain.

rozejas_Carven_kort rozejas_Moschino_look rozejas_ByMaleneBirger

Van links naar rechts: kort jasje van Carven, knalroze exemplaar met bikerjack accenten van Moschino Cheap & Chic en jas met tailleband van By Malene Birger

Foto boven: Oversized jas met vintage uitstraling uit de ASOS Colletion.

Scroll naar beneden voor winkels die By Malene Birger verkopen. Verkoopadressen van Bottega Venenta, Carven, Jil Sander, Marc Cain, Moschino Cheap & Chic vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. Items van de ASOS Collection koop je bij ASOS, de jas van Topshop koop je in de webshop van deze retailer en Rochas vind je onder andere bij Net à Porter.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *