Maastricht magazine >
fashionmusthaves

10 x wit T-shirt met zwarte print

10 x wit T-shirt met zwarte print

Het witte t-shirt met grafische print is inmiddels niet meer weg te denken. Het witte shirt zelf een klassieker, terwijl de print meebeweegt met de trends. Zo vind je nu uiteraard het woord van het jaar 2013 – selfie – op een top.

Artikel begint onder de advertentie

Een statement tee in wit is heerlijk voor de zomer. Bovendien passen de t-shirts goed bij de krachtige looks in zwart en wit van SS 2014. Combineer ze met een zwart colbertje en de monochrome schoenen van IRO.

Statement_tees_2014

Van boven naar beneden, van links naar rechts: Modemusthaves, Moschino, Meadham Kirchhoff, Second Female, TITI AND THE GERMAN KID, Zoe Karssen, Mango, Brian Lichtenberg en Saint Laurent.

Foto boven: ARRRRRRRGGG shirt van Zara.

Scroll naar beneden voor winkels die Saint Laurent verkopen. Verkoopadressen van Moschino en Zoe Karssen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. Modemusthaves en TITI AND THE GERMAN KID hebben een eigen webshop. Meadham Kirchhoff vind je online bij my wardrobe, Second Female bij WeLikeFashion en Brian Lichtenberg bij Net à Porter. Een lokale Mango of Zara weet je vast wel te vinden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *