Maastricht magazine >
fashionmusthaves

3 x stylish verantwoorde handschoenen

3 x stylish verantwoorde handschoenen

Zorgt januari zoals altijd voor koude vingers, is het natuurlijk wel zo fijn om deze op een verantwoorde manier warm te houden met een paar fijne handschoenen. De echte winter lijkt nog even uit te blijven, dus bereid je maar alvast voor op februari. Bij warm denk je toch al snel aan onaantrekkelijke exemplaren die eerder functioneel dan mooi zijn, maar gelukkig kun je dankzij menig designer altijd stijlvol verantwoord én warm de straat op.

Artikel begint onder de advertentie

Fijn dat er een flinke dosis variatie bestaat op handschoenengebied zodat je voor elke gelegenheid een passend exemplaar vindt. Zo kies je voor de lange zwarte handschoenen van Bottega Veneta om je outfit voor kantoor helemaal af te maken. Ook heel mooi om deze leren handschoenen te combineren met een wollen mantel. Voorkeur voor een liever exemplaar? Ga dan zeker voor de hartjesprint van Burberry Prorsum. En voor de stoere chicks bestaan er de rood leren handschoenen met studs van Valentino.

Je koopt de handschoenen van Bottega Veneta op Farfetch.com en die van Burberry Prorsum op Mytheresa.com. Net zoals die van Valentino

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *