Maastricht magazine >
fashiontips

3x best summer fashion investments

Zo’n zaterdag waarop je 3 stuks bij elkaar graait. Een jeans met tuniek en slippers. Omdat je geen zin hebt in getut. Omdat je het graag simpel houdt. En dat werkt. Aantal complimenten dat ik op 2 uurtjes Maastricht heb gekregen, is ontelbaar. Probeer het ook eens. Wacht tot het zaterdag is, graai 3 items bijelkaar en los ben je!

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-06-27 om 15.21.34

Het voordeel van long lasting basics kopen? Dat ze eeuwig meegaan. Dat ze complimenten blijven vangen.

Al deze items kwamen al eerder op LovestoHave.com voorbij. De flare jeans is MIH the Marrakesh Jean van Beriozka Maastricht. Je zag deze in 5 dagen op een rij. Ik heb de broek sinds dit jaar.

De tuniek is van Tuniek-Koningin Bettina van Mody Mary Maastricht. Het merk is Tory Burch en heb er ook een short bij. Short en tuniek heb ik sinds 2014, maar gaan zeker (net als mijn flare) nog jaren mee. Lasting summer investments. Basics die blijven.

Ik heb mijn jeans en tuniek gecombineerd met mijn gladiators van Bottines. Zolang mijn benen nog niet bruin zijn, nog even niet in combi met een short. Ik combineerde de Bottines gladiators al eerder met mijn MIH flare. Maar binnenkort gaat ze echt met blote benen. En op basis van alle complimenten? Als je ze nog niet hebt, nu snel kopen. Want ze horen bij summer 2015.

PS: En in één van die tasjes? Daar zit mijn volgende 5 dagen op een rij item. En nee, niet iets van Hermès, want dat tasje is mijn liefde.

PS 2: Bedenk net dat vorige week zaterdag ook al zo’n heerlijke basic goed in mijn vel dag was met lerenbroek, Stan Smith en sjaal van IMYF.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *