Maastricht magazine >
fashiontips

5 dagen op rij in silky Banana Republic

5 dagen op rij in silk van de Banana Republic. Van shirt naar jurk. Jurk wordt rok en transformeert naar jumpsuit. De week op rij in één kledingstuk, maar dan toch elke dag anders. Had er bijna een dag 6 aangeplakt.

Artikel begint onder de advertentie

Dag 1, woensdag, van de week op rij in zijden shirt casual met Levi’s 501

Iemand mijn iPhone in de hand drukken

Het leukste aan 5 op een rij vind ik dat ik voorbijgangers vraag om een foto te maken. raar vinden de meeste het niet eens. Ik druk iemand mijn iPhone in handen, glimlach of juist niet en klaar is Kees. Nadeel? Soms zijn de foto’s minder dan dat ik wil. Ligt heus ook aan mij, soms komt het ook door de snelheid waarmee ik iemand overrompel of ervaring van de fotograaf op dat moment. Twijfel soms over het toch iets professioneler aanpakken, maar ik vind dit juist zo heerlijk echt uit het leven gegrepen. Keuzes-keuzes. Zo ook deze week bij het mixen en matchen van mijn zijden blouse van Banana Republic.

Ook dag 2 een mega complimentenvanger wanneer shirt een jurk wordt

Een dag 6 in zijden shirt had ook gekund

Item zo fijn dat ik de blouse bijna ook gisteren een dag 6 had gegund. Uiteindelijk toch iets anders aangetrokken. Maar het had dus zo maar gekund. Aan de andere kant ook logisch, want heb me deze week dan ook niet beperkt tot de zijden blouse met print.

Van shirt naar jurk naar rok naar jumpsuit

Dag 1 en 2 had ik de blouse keurig aan. Blouse werd op dag 2 zelfs een complimentenvanger van een jurk. Dag 3 maakte ik de vertaalslag vanuit de jurk die rok werd. Daarna het shirt keurig terug in de hoofdrol. Nou ja, niet helemaal. Die dag speelde vooral mijn winterjas een belangrijke rol om herfstweer te trotseren. En op dag 5 had mijn shirt samen met de broek de hoofdrol kunnen spelen als jumpsuit. Maar in plaats daarvan verkoos ik een pyjama look.

IMG_6305 21

Op zondag, dag 5 van week op rij, kan ik niet kiezen tussen jumpsuit of pyjama. Hoe dan ook totally happy met mijn bloggers favorite crossbody bag van Marc by Marc Jacobs

Ik hou van zijden items

Zelfs de onoplettende lezer kan het eigenlijk niet ontgaan. Ik ben totaal in de liefde met mijn silky blouse, broek en rok van de Banana Republic.

Week op rij

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *