Maastricht magazine >
fashionmusthaves

9 x high-fashion bomberjack

9 x high-fashion bomberjack

Was de bomber tot enkele jaren geleden een gabberjack, weet de jas al sinds 2012 ook fashionista’s te overtuigen. En dit jaar gaan we dus gewoon weer vrolijk verder. Anno 2014 lijkt de bomberjas het perfecte item om de seizoenen te overbruggen. Zo’n niet-te-koud-niet-te-warm exemplaar dat altijd wel kan en ook nog eens een modestatement is.

Artikel begint onder de advertentie

Dat het bomberjack zijn glimmende oude zelf al lang en breed voorbijgestreefd is bleek al in de FashionWeek show van Aziz Bekkaoui. Nu de grote namen in de modewereld zich met het jack bemoeien zijn pasvorm en materiaalgebruik flink verbeterd. Kijk zelf maar!

Barbara-Bui-Resort-2014 MARNI-Spring-2014 anna-sui-bomber

Van links naar rechts: wit met vogels van Barbara Bui, rijk bewerkte jas van Marni en groen met print van Anna Sui

balmain-bomber-2014 Pip PhillipLim_bomber

Van links naar rechts: houndstooth van Balmain, bomberjack als homewear van PiP Studio en met pompoms van 3.1 Phillip Lim.

 Stella-McCartney-Spring Jonathan_Saunders_bomber1 DKNY_bomber

Van links naar rechts: met slangenprint van Stella McCartney, satijnen jas van Jonathan Saunders en gouden bomberjack van DKNY

Scroll naar beneden voor winkels die Barbara Bui verkopen. Verkoopadressen van 3.1 Phillip Lim, Balmain, DKNY, Marni, Stella McCartney vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. Anna Sui en Jonathan Saunders vind je bij Net à Porter, PiP Studio heeft een eigen webshop.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *