Maastricht magazine >
fashiontips

A family affair: Adidas en kamerschermen

Op zondag 1 februari vond bij galerie Helga Hofman de opening plaats van de expositie Un art de famille. Mijn dochter en ik beamen het: It’s a family affair. En dan doelen we niet op de grafieken, kamerschermen en schilderijen. Onze family affair is Adidas related!

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-02-01 om 19.14.26

Kamerscherm van Andrea en Yvette Kleekamp met op de achtergrond een kunstwerk van Carla Kleekamp

Samen met mijn dochter bewonder ik één van de prachtige kamerschermen van de zussen Kleekamp. We love it. En we begrijpen meteen dat Coco Chanel een fervent verzamelaar was van kamerschermen. Ze scheen er wel meer dan 30 te bezitten. Zou het zijn geweest vanwege de mystiek? Het verhullende en gelijktijdig onthullende karakter van de objecten?

Schermafbeelding 2015-02-01 om 18.58.28

Close up van een zwart kamerscherm van Andrea en Yvette Kleekamp

Andrea en Yvette hebben hun kunstzinnigheid niet van een vreemde. In Alphen aan de Rijn exposeren ze samen met hun moeder Carla Kleekamp. Een getalenteerde familie, beauties van vrouwen (nog slim ook) en bewonderenswaardige kunstwerken.

Behalve de kunstwerken van de familie Kleekamp zijn tot en met 7 maart kunstwerken van Erik Oldenhof, Marie-José Robben, Anouk Schaedler-Boetellaard en Henk Wolvers bij Galerie Helga Hofman te bewonderen.

Schermafbeelding 2015-02-01 om 19.34.49

Super Star 80s Vintage met blauwe strepen van Adidas en Stan Smith met donker groen signature

Foto boven: mijn dochter met (ondertussen verwassen, maar nog altijd goed) skinny van 7 For All Mankind , trui van de Zara en Super Star 80s van Adidas. Ik zelf met zwart jurkje van LaDress, vestje van Benetton, panties (as always) Wolford, Stan Smith en zwart-witte tas van Céline.

Gerelateerde artikelen:

O ja, mijn dochter en ik kochten onze familiy affair Adidas sneakers bij Baskèts in Amsterdam, where else?!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *