Maastricht magazine >
fashion

Aaiko is sterk, prachtig en geliefd

Aaiko is sterk, prachtig en geliefd

Vrouwelijke kleding van Nederlandse bodem met een touch of design. Dat is Aaiko in één zin, aldus oprichtster en designer Pauline Brakenhoff. In het Japans en oud Keltisch betekent Aaiko sterk, prachtig en geliefd. De collectie van Aaiko doet de naam eer aan en vallen niet verwonderlijk in de smaak.

De stoere, vrouwelijke identiteit van Aaiko komt dit najaar sterk naar voren, terwijl een masculine look de winteritems kenmerkt. Denk aan oversized jackets, sweaters en de onmisbare, laaghangende broek met losse pasvorm. In de jurkjes, kokerrokken en blouses komt de vrouwelijke identiteit naar voren. In de collectie komen we veel leer- en jassen tegen naast diverse abstracte verf- en schetsachtige prints zoals dip dye en de combinatie van meerdere stoffen in een kledingitem.

Artikel begint onder de advertentie

Echte loves to have uit de najaarscollectie van Aaiko is het lange, gebreide vest met ceintuur. Mooi op een jegging en gedragen met enkellaarsjes of high heels. Ook de jasjes met accenten op de schouder, uniformdetails als epauletten zijn helemaal van nu. Last but not least: je outfit maak je té bont met dit stoere imitatievachtje van Aaiko.

De Aaiko collectie vind je bij Centre Neuf Sud aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Voor meer info zie Aaiko.com.

 

Aaiko_blauwetop Aaiko_bontje Aaiko_graphicblouse Aaiko_vest

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *