Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Aan de sandalen met Charlotte Stone

Aan de sandalen met Charlotte Stone

Nog niet overtuigd of je wel mee wil in die Birkenstock sandalen hype? Misschien trekt Charlotte Stone je over de streep. 

Artikel begint onder de advertentie

Charlotte Stone werkt vanuit Los Angeles en laat haar slippers produceren in Brazilië. Gek genoeg vind ik dat de sandaaltjes juist Scandinavisch design ademen. Door het kleurgebruik en het logo. En het feit dat Charlotte gebruik maakt van de kracht van eenvoud zonder saai te zijn.

Het is soms moeilijk om Birkenstock’s serieus te nemen als modieuze sandalen omdat ze zo lang het ultieme anti-fashion statement zijn geweest. Charlotte Stone voelt gewoon in één keer goed. Hip. Vrolijk. En niet verkrijgbaar op elke straathoek.

Verkrijgbaarheid helaas ook meteen een nadeel. Voor zover bekend zijn de sandaaltjes van Charlotte Stone nog niet in Nederland verkrijgbaar. De Scandinavische webshop Mr. Larkin en het Amerikaanse Founders & Followers verkopen ieder slechts twee verschillende ontwerpen. Nu hopen dat ook de andere modelletjes van Charlotte Stone ons land nog bereiken voordat de zomer voorbij is.

CharlotteStone_sandals

Model Joss in tangerine, Dot in wit, Barton in spearmint en Jasper in zwart.

Foto boven: gemarmerde slides Alice en sandalen Luke in goud.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *