Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Adidas by Stella McCartney backpack

Adidas by Stella McCartney backpack

In het Nederlands is er geen twijfel mogelijk over wat we bedoelen met rugzak. In het Engels moet ik (wanneer ik het woord niet uit het Nederlands vertaal) altijd even denken: is het nu een bagpack of backpack. Eigenlijk vind ik de eerste variant beter. Want die tas blijft toch echt een zak van een ding. Toch willen we je deze zak van een backpack niet onthouden: de neopreen rugzak met croco print van Adidas by Stella McCartney. De tas is om 3 redenen een gouden greep.

Artikel begint onder de advertentie

Ten eerste is deze backpack functioneel. Namelijk van het formaat ‘hier past wat in’. En dat is wel zo handig, want een rugzak is bedoeld om zooi mee te slepen die je niet aan je arm wilt meezeulen. Ten tweede, voor wie toch wil, kan de rugzak van Adidas by Stella McCartney ook aan het handvat gedragen worden. Zoals de naam ‘handvat’ al doet vermoeden, bedoelen we daarmee met de hand. Ten derde houden we van Stella McCartney. Want hoewel we niet anti-leer zijn, is zo’n neopreen krokodil motief niet alleen een stuk goedkoper dan de real thing – maar geeft ook nog het idee dat we enkele aan bewuste fashion doen.

Schermafbeelding 2016-02-15 om 17.18.04

Interesse? Check out de website van Stella McCartney. Meer over het merk Stella McCartney vind je hier. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Adidas.

Meer rugzakken op LovestoHave.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *