Maastricht magazine >
fashionfashion-news

ALIX The Label – Lente & Zomer 2022

ALIX The Label – Lente & Zomer 2022
Artikel begint onder de advertentie

Afgelopen maand lanceerde ALIX The Label hun lente & zomer collectie voor 2022. Door een trip naar Curaçao raakte het design team geïnspireerd en zo ontstond er een prachtige nieuwe collectie. Het zit bomvol vrolijke kleuren en fijne stofjes en uiteraard ontbreekt het stoere vleugje van ALIX The Label ook niet. In deze blog neem ik jullie mee door een deel van deze nieuwe collectie.

FIRE TIGER T-SHIRT

Alix The Label Fire Tiger T-shirt

Dit leuke Fire Tiger T-shirt moest ik hebben! Het bevat eigenlijk alles wat je in de nieuwe collectie terug ziet komen; het is stoer en tegelijk ook heerlijk kleurrijk. Super leuk om te combineren met een rokje of een high waist jeans zoals ik heb gedaan. T-shirts van ALIX zijn sowieso altijd super leuk boven een high waist jeans, hieronder nog een voorbeeld met een shirtje van de vorige collectie.

Pink T-shirt ALIX

DENIM JACKET

Fire Tiger Denim Jacket

Mag het van jou allemaal wel nog wat stoerder dan is dit hét denim jacket voor jou. Want zeg nou zelf, hoe bad ass ziet deze er uit?! Het bevat een soortgelijke print als wat we zagen op het witte T-shirt, maar door het stoere denim knalt deze er nog meer uit.

ABSTRACT OVERSIZED BLAZER + WIDE LEG PANTS

Abstract Oversized Blazer en de Abstract Wide Leg Pants van ALIX The Label

Zoals in de lente- en zomertrends blog van 2022 is benoemd zijn pakken dit seizoen helemaal hot. De nieuwe collectie van ALIX The Label bevat meerdere pakken en dus kunnen we er helemaal bij lopen volgens de laatste trends. Hoewel de andere pakken ook super tof zijn, moest ik deze echt met jullie delen. Wat een geweldige print en kleuren heeft dit pak! Maar mocht je niet zo van de pakken zijn wees dan niet getreurd want de Abstract Oversized Blazer en de Abstract Wide Leg Pants zijn ook los van elkaar erg leuke items om te dragen.

LEOPARD LONG WRAP DRESS

Leopard Long Wrap dress ALIX

Van een tof pak naar een toffe jurk welke ontzettend opvallend is vanwege de felgekleurde luipaardprint. Naar mijn mening is dat helemaal niet erg, want deze jurk mag gezien worden. Sorry – MOET gezien worden. In deze jurk zullen veel mooie zomerdagen gevierd gaan worden waarbij het niet anders kan dan dat de drager net zo zal stralen als de jurk.

Dat effect lijken de jurken van ALIX overigens vaker te hebben, zie hieronder een stralende ik in een jurk van de vorige collectie ;-).

Zomerse jurk van ALIX The Label

SATIN FLOW BLOUSE

Come on baby light my fire - ALIX

Als laatste deel ik graag nog deze satijnen blouse met jullie. Alleen al de kleur maakt je vrolijk, maar de tekst op de achterkant maakt het helemaal af. Naast deze mooie zalm kleur is deze blouse ook nog in het zwart verkrijgbaar. Ook zijn er bijpassende broeken die net zo luchtig zijn als het blouseje zelf.

De lente en zomer collectie heeft nog zoveel meer leuke items, het is onmogelijk om ze hier allemaal te benoemen. Neem zeker even een kijkje in hun webshop voor de rest van de nieuwe ALIX The Label collectie of breng een bezoek aan de ALIX winkels.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *