Maastricht magazine >
fashion

AllSaints, meer dan heilig

AllSaints, meer dan heilig

Ik ben een groot fan van het label AllSaints, hét label met een unieke ambachtelijke uitstraling. Aangestoken door mijn zusje. Als ik in Manchester mijn andere zusje bezoek, breng ik altijd een bezoek aan deze prachtige winkel aan Market Street. Een imponerende etalageruit met honderden vintage naaimachines, opgestapeld tot aan het plafond. Binnen een sfeer van de oude textielindustrie.

Op het eerste gezicht lijk het een beetje ruige, stoere kleding. Maar wie verder kijkt ziet de ware kunstwerkjes. De make, de wassingen, de stoffen. Onlangs heb ik daar een geweldige minirok gescoord, all-over handgeborduurd met kraaltjes en pailletten. Mijn Loves to Have van dit seizoen is de ‘Esco Jacket’. Een jasje gemaakt van schapenvacht en Italiaans leer. Ideaal om mee te doen met de dierenvachtjes trend maar toch ook een stoere look te houden.

Artikel begint onder de advertentie

Naast mooie kleding maakt het merk ook fraaie filmpjes. Hierin is goed te zien hoe elk kledingstuk met de nodige skills en liefde in elkaar wordt gezet. Love it!

Helaas heeft AllSaints nog geen winkel in Nederland, maar er is wel een smaakvolle online shop.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *