Maastricht magazine >
fashion

Alta Moda van Dolce & Gabbana

Alta Moda van Dolce & Gabbana

Dat de heren Domenico Dolce en Stefano Gabbana succesvolle designers zijn is natuurlijk een understatement. Hun creativiteit kent na 27 jaar nog steeds geen grenzen en een haute couture lijn lijkt dan ook een logische stap. De eerste Dolce & Gabbana haute couture lijn genaamd Alta Moda, werd vorige maand geshowd in de met bougainville behangen tuinen van het San Domenico Palace Hotel op Sicilië. Het schijnt dat de beide ontwerpers al 6 jaar lang met de ideeën voor Alta Moda hebben rondgelopen. De feitelijke uitvoering van de collectie hebben ze met een speciaal team in zo’n 6 maanden tijd voor elkaar weten te krijgen. Fantastico!

Artikel begint onder de advertentie

Een select gezelschap zag maar liefst 73 oogverblindende outfits voorbijkomen; adembenemende jurken van Siciliaans kant, oogverblindende robes met volumineuze rokken met daarop borduursels en bloemenapplicaties, maar ook lamsleren jassen en strakgesneden mantelpakken. Of het Italiaanse label met deze Alta Moda lijn de deuren naar het Chambre Syndicale de la Haute Couture weet te openen om op de Haute Couture Fashion Week in Parijs te mogen showen valt nog te bezien. Mijn zegen hebben ze!

De reguliere collecties van Dolce & Gabbana koop je onder andere bij PL-Line. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

 

208942_10150266809694977_243607821_n

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *