Maastricht magazine >
fashion

Amatør zegt het met jasjes

Amatør zegt het met jasjes

Wie zich gevangen voelt in standaard kantoorkleding maar geen goed alternatief kan vinden zal blij zijn met de komst van Amatør. Een jong label met een Noors/Nederlandse achtergrond en een voorliefde voor jasjes. Representatief genoeg voor naar kantoor, maar wel onderscheidend. Dankzij kleur, bijzondere details van leer of een afwijkende knoop. Een perfecte manier om je persoonlijkheid op een subtiele manier te laten doorschemeren op zakelijk vlak. Dankzij het fashionable karakter echter ook zeer geschikt voor een dagje shoppen of een avondje uit.

Artikel begint onder de advertentie

De eerste collectie van Eline Starink bestaat uit twaalf key items, waaronder vijf jasjes. Gezien de kraagloze jasjes van wol lijkt de ontwerpster haar inspiratie bij Chanel te hebben afgekeken. Zo ook onze favoriet Rikke, een kort jasje met pofmouwtjes, ritsjes en een contrasterende stof op de schouderpartij. Verder is er nog Stine, een colbertje met een kraag van leer dat de potentie heeft een musthave te worden.

Amator_Rikke_blauw1 Amator_Rikke_zand1 Amator_stine1

Van links naar rechts: Rikke in petrol, Rikke in zandkleur en Stine in zwart.

Foto boven: model Stine.

Wie weet loop je Eline binnenkort tegen het lijf, want ze bezoekt bedrijven om businessladies te voorzien van modeadvies. Not so lucky? Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Amatør.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *