Maastricht magazine >
fashion

Armcandy van Smaak

Armcandy van Smaak

Met een klassieke tas kun je jaren vooruit. Een exemplaar van echt leer blijft eeuwig mooi en gaat er door de jaren heen eigenlijk alleen maar beter uitzien. Zoals Coco Chanel verkondigde: ‘Fashion fades, style is eternal.’ Nu heeft Coco natuurlijk makkelijk praten. Allemaal willen we wel de klassieke Chanel 2.55, een Proenza Schouler of een Fendi Peekaboo.

Artikel begint onder de advertentie

Smaak is een nieuw accessoirelabel dat perfect aansluit op de behoefte aan mooie klassieke tassen. De tassen zijn stijlvol doch fashionable. Gemaakt van het beste Italiaanse om tijdloze tassen te ontwerpen. Met Vincent Blanchard, voormalig tassenontwerper van Louis Vuitton en nu werkzaam voor Dolce & Gabbana, ontwierp André Grundmann zijn Smaak-tassen. ’n Belofte in tassenland.

De tassen van Smaak zijn verkrijgbaar bij Smaak en Smaak Gold in Amsterdam. Of je bestelt je Smaak-tas heel eenvoudig via de webshop van Smaak.

Smaak_tas_Army-licious Army-licious Smaak_tas_Secret lover Secret Lover; erg leuk ook als kruislings gedragen schoudertas
Smaak_tas_SS2011_01 Smaak_tas_SS2011_02

Sneak collection preview SS2011

Foto boven: Smaak – Big is Beautiful – tas

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *