Maastricht magazine >
fashion

Bikini die bij jouw vormen past

Bikini die bij jouw vormen past

Grote borsten, weinig billen, Ms Perfect, dikke billen, kleine borsten. Zolang je maar de juiste bikini kiest, maakt het niet uit. Want voor ieder lichaam is er heus een gewild exemplaar. Niets zo erg echter als die te grote borsten die uit die te leuke Missoni bikini met gordijntjes vallen. Wel zo handig dus om bij het aanschaffen stil te staan bij wie jij bent en waar jouw lichaam omvraagt. En dan… in je nieuwe bikini het strand veroveren. Van Knokke tot St Tropez!

Artikel begint onder de advertentie

Missoni-bikini Heb jij kleine borsten, dan is de triangel van Missoni jouw favoriet. Komt dat even goed uit. De bikini is tijdloos, klassiek en toch op en top trendy. De bikini straalt een gezonde dosis sex appeal uit zonder een ordinaire blikvanger te worden. Ook Pucci heeft dit jaar te hebben triangels in de collectie met bijpassende tunieken. De triangel wordt ook wel de bikini met de gordijntjes genoemd, omdat je de twee driehoekjes zo heel handig op de juiste plaats kunt schuiven.
Melissa-Obadash-bikini Heb jij grote borsten, dan is houvast gewenst. De bikini’s van Eres, die overigens een model voor ieder lichaam hebben, zijn zeker voor grootborstigen een aanrader. Kwaliteit en verkrijgbaar in te leuke kleurtjes. Wil je hebben! Ook Melissa Odabash komt met mooie exemplaren.
Albertine badpak Ben jij aan de dikke kant? Teveel cocktails gedronken op het strand? Dan lijkt een culotte wel wat. Blubberbillen willen we nu eenmaal liever niet zien, maar je rondingen mag je natuurlijk best showen! Je kunt ook kiezen voor een badpak. In Albertine willen we je zelfs graag zien.
Norma-Kamali-bikini Heb jij het figuur strijkplank? Een broekje met pijpjes, vooral niet te lang, en een bovenstukje met tierelantijnen maakt jou de blikvanger van het strand. What about a Norma Kamali? Is Loves to Have niet helemaal bling bling fan, de opsmuk geeft jouw o zo slanke lichaam net dat beetje extra.

De bikini’s van Melissa Odabash en Norma Kamali vind je op Net à Porter. Voor verkoopadressen van de overige merken volg je de link in de tekst of scroll je naar beneden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *