Maastricht magazine >
fashion

Bikinibiza, hippie chic beachwear

Bikinibiza, hippie chic beachwear

Unieke en exclusieve bikini’s, dat is het idee achter de ontwerpen van Kate en Lot. One of a kind beachwear die jouw persoonlijkheid onderstreept. Een label dat sinds 2010 op de markt is. Niets twintig dezelfde in een rek, maar ontwerpen die uniek zijn en in het oog springen. Bikini’s die de Ibiza feeling uitstralen. Het gevoel dat al eerder door World Family Ibiza werd vertaald in tassen, laarzen en accessoires. De bikini’s komen in vier verschillende stijlen: Flavorite Fay, Make a Wish, Peace for Poppy en Sea me Davy.

Artikel begint onder de advertentie

Is one of a kind nog niet exclusief genoeg voor jou? Stel dan je eigen ontwerp samen. Ook voor bruidjes to be is Bikinibiza your man. Nou ja, totdat jij ‘I do’ zegt tegen die man van je dromen. Bij de bikini’s krijg je een bijpassend armbandje kado. Helemaal hippie chic met een vleugje romantiek!

Schermafbeelding 2011-06-12 om 11.54.27

Je vindt de bikini’s van Bikinibiza online. Geen fan van de triangle? Zomer 2011 biedt volop andere te hebben beachwear. Van Miss Dikbil tot Fraue Skinny. Er is altijd een bikini die bij jou past!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *