Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Binnenstebuiten vest van Femmes du Sud

Binnenstebuiten vest van Femmes du Sud

Vorig jaar nog onder de indruk van de fijne wrap sjaals van Femmes du Sud. Dit jaar zijn het de vesten van het label die er om schreeuwen gedragen te worden. Een logische uitbreiding van het merk, want de stap van gebreide sjaals naar gebreide vesten is natuurlijk niet zo heel groot. Met een dubbele kraag, zodat het vest in aanloop naar de winter prima dienst kan doen als jas. De naden zitten aan de buitenkant, want een stoere twist geeft aan dit kledingstuk. En als je daar niet van houdt draag je het gewoon binnenstebuiten.

Artikel begint onder de advertentie

Ook het lange lint aan de rits een bijzonder detail. Wel even uitkijken voor struikelgevaar als je het vest open draagt. Staat het in geopende toestand iedereen goed, is het dicht wel even afwachten of dit silhouet je staat. Door het brede boord aan de onderkant krijgt het vest namelijk een peervorm.

Het vest is gemaakt van een mix van merino, alpaca en acryl en verkrijgbaar in verschillende kleuren. En natuurlijk zorgden de dames van Femmes du Sud voor een matching warp scarf bij elk vest voor als de kou echt toeslaat.

Scroll naar beneden voor winkels die Femmes du Sud verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *